Alina Gorghiu, despre condamnarea torţionarului Vişinescu

de Paul Filimon , 24 iulie 2015 - stire actualizata la ora 22:27, 24 iulie 2015
Alina Gorghiu, despre condamnarea torţionarului Vişinescu (foto: facebook.com/alinagorghiu)

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a scris, vineri, pe contul său de Facebook că atunci când torționarii regimului comunist sunt aduși în justiție și condamnați, suntem în fața unui act de dreptate față de victimele represiunii.

"Atunci când torționarii regimului comunist sunt aduși în justiție și condamnați, ne aflăm în fața unui act de dreptate față de victimele represiunii. Crimele sunt imprescriptibile, iar noi cei de azi nu trebuie să uităm calvarul prin care a trecut România în perioada comunismului", a scris Gorghiu pe Facebook.

Alexandru Vișinescu a fost condamnat vineri la 20 de ani de închisoare pentru crime împotriva umanității. Decizia nu este definitivă.
 

Comentarii

 • Alina Goghiu, o CURVIȘTINĂ PNL nemăritată, fără copii la fel ca NEPUTINCIOSU sas IOHANNIS, această Alina cu fustele.n cap vrea prostirea românilor

  25 iulie 2015 15:37
 • Vlad

  25 iulie 2015 8:15

  Trebuie judecati si condamnati toti cei care au fost membri ai Partidului Comunist, atunci se va face dreptate? Rafuiala polititca va dura secole...cand unii vor taia si spanzura, cand altii, atat cei de dreapta cat si cei de stanga, cei cu valori europene si cei fara...o rafuiala fara sfarsit si fara sens!

  raspunde comentariului
 • Corina

  25 iulie 2015 0:37

  Haideti sa fim seriosi... Lasati in pace un batrin sa isi vada de batrinetele lui. Daca este sa luam asa, poate nu este un om care a facut mai rau decit Iliescu...

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design