Adrian Moraru, IPP: Dragnea a dat bani comentatorilor de pe Facebook

de Andrei Mărgăritescu , 13 februarie 2016 - stire actualizata la ora 14:01, 14 februarie 2016
Adrian Moraru, IPP: Dragnea a dat bani comentatorilor de pe Facebook

Adrian Moraru, director adjunct al Institutului pentru Politici Publice, a afirmat sâmbătă că liderul PSD, Liviu Dragnea, a şters mii de comentarii şi a blocat utilizatorii de Facekook care au comentat pe pagina sa pe tema legii defăimării.

"Liviu Dragnea este mult mult mai agresiv în a combate orice părere contrara cu a lui chiar şi prin comparaţie cu Victor Ponta. Să mă explic: nu numai că a şters mii şi mii de comenturi la postarea despre legea aia aberantă, dar a dat bani tuturor celor care au îndrăznit să comenteze. După cum se poate vedea nu mai pot să postez pe pagina sa, nici să dau like la vreun comentariu. Asta nu s-a întâmplat cu Victor Ponta deşi comentariile de atunci erau mai incomode", a afirmat Moraru pe pagina sa de Facebook.

Potrivit directorului adjunct al IPP, comentariul pentru care a fost blocat pe pagina liderului PSD a fost: "E grea politica la Bucureşti. Nu se compară cu cea de la lixandria".

Preşedintele PSD a afirmat, tot sâmbătă, că proiectul de lege privind defăimarea "a stârnit un val de injurii la adresa sa" şi că îl "încearcă o tristeţe" din cauză că ''nimeni nu a avut răbdarea să citească noile modificări ale legii''.

"Le mulțumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare după cum a putut, în legătură cu această lege. E dovada ca libertatatea și demnitatea preocupă societatea românească într-o măsură sănătoasă. Societatea își măsoară, din când în când, limitele de expresie și de toleranță. Iar această lege ne ajută, la urma urmei, să devenim mai toleranți", afirmă Liviu Dragnea.

În ultimele zile preşedintele PSD s-a confruntat, pe pagina sa de Facebook, cu un val de opinii critice la adresa iniţiativei sale. Dragnea a ales să şteargă cea mai mare parte a acestor postări, păstrându-le pe cele pozitive.

Comentarii

 • un roman mai prost

  14 februarie 2016 9:34

  cu siguranta e si fariseul, parsivul, sarlatanul, excrocul, mafiotul asta e mason , ca prea miroase ,de la o posta,

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  14 februarie 2016 0:41

  o sa-i blocheze contul cu mesajele si likurile , o sa primeasca cenzura mafiotul neosocialist al noi orinduiri, de la admiratori si-a aprins paie in cap fraierul de fariseu.

  raspunde comentariului
 • Vlad

  13 februarie 2016 22:13

  Tovarase dragnea ,SE VEDE BUNA INTETIE ALEGIi, ' NE AJUTA SA DEVENIM MAI TOLERATI ' -----DUPA TOLERANTA ta fata de Cei ce te-au criticat.

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  13 februarie 2016 19:46

  Dl. Adrian Moraru mai stie limba romana ? Comenturi si ban ? ! intelege ca are o responsabilitate, ca persoana publica, privind limbajul ?

  raspunde comentariului
  • John M.

   14 februarie 2016 9:25

   Aveti dreptate. Cel putin sa le fi folosit in engleza, cu traducerea in paranteze. Cand spui "L. Dragnea a dat ban la..." se intelege altceva.

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design