“Promisiunile nerealizate” ale Gabrielei Firea, o campanie a PNL București

de Razvan Pritulescu , 15 iulie 2017 - stire actualizata la ora 14:30, 15 iulie 2017
Cristian Bușoi, președintele PNL București

Aproximativ 80 de tineri din organizațiile PNL București au împărțit pe bulevardul Magheru pliante în care sunt prezentate, pe de o parte, "nerealizările" primarului general Gabriela Firea și, pe de altă parte, "Bucureștiul în viziunea PNL".

Liberalii au demarat o campanie de informare a cetățenilor cu privire la ''promisiunile nerealizate'' ale primarului general Gabriela Firea și la soluțiile pe care PNL le are pentru rezolvarea problemelor Capitalei, potrivit Agerpres.

"Astăzi lansăm o campanie de informare a bucureștenilor. Plecăm de aici, din fața Teatrului Excelsior, fiind un loc simbolic, este și locul în care s-a mediatizat un așa-zis an de realizări ale administrației PSD și ale doamnei primar Firea. Aici ni se alătură mulți alți colegi din organizațiile de sector, vom merge în locurile aglomerate din București în acest weekend și pe parcursul săptămânii viitoare și îi vom informa pe bucureșteni pe mai multe chestiuni. În primul rând, despre proiectul PNL pentru București, pentru că, dincolo de politică, dincolo de lupta noastră politică cu PSD, sunt importante soluțiile, iar PNL are soluții și pentru rezolvarea traficului și poluării și pentru modernizarea sistemului de termoficare și pentru o funcționare mai bună și mai transparentă a Primăriei. Informăm locuitorii Capitalei și despre faptul că, din cauza haosului din Primăria Capitalei, cele mai importante lucruri nu au început să fie rezolvate", a declarat președintele PNL București, Cristian Bușoi.

Printre promisiunile făcute în campanie și neonorate de primarul general, Bușoi a amintit investițiile în infrastructură, transportul public gratuit, cumpărarea de autobuze și tramvaie noi, construirea de piste pentru biciclete și de parcări, adoptarea de urgență a Planului Urbanistic General și reamenajarea clădirilor istorice.

 

Comentarii

 • Victor Goliac

  24 iulie 2017 8:21

  Dna Firea reprezinta PSD a 'lider' politician !Ea este preocupata de lucruri mai mari pebtru capitala ! "Cel mai dichisit balcon" ca-n Viena !

  raspunde comentariului
 • Bucuresti

  15 iulie 2017 16:50

  Gabriela Firea se inscrie in seria lunga si nefasta a nulitatilor PSD.Nulitate absoluta la capitolul fapte concrete pentru imbunatatirea starii Capitalei si a calitatii vietii in Bucuresti. Numai promisiuni desarte de campanie, un zero imens la realizari. Si nefasta pentru ca foloseste functia pentru rotunjirea afacerilor personale. Tot in traditie PSD-ista de neclintit.Asta se intimpla cind NUMAI 13 din populatia cu drept de vot iese sa voteze.- dezastru general si la primarii, si la guvern si in parlament.Partidul stat PSD isi desavirseste activitatea de distrugere si incalecare a populatiei pina la dependenta totala de vointa PSD-ista dupa metoda plina de succes a partidului din care s-a nascut- PCR.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design