10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăMotivul pentru care a participat Klaus Iohannis la marşul de comemorare a...

Motivul pentru care a participat Klaus Iohannis la marşul de comemorare a Eroilor Revoluţiei

Şeful statului a postat pe Facebook mai multe fotografii de la marş şi de la ceremonia de comemorare a eroilor Revoluţiei care a avut loc duminică seara, în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne.

“Suntem aici pentru că avem datoria să rememorăm izbânda unei generaţii pe care s-a clădit România europeană, astfel încât noi să putem trăi astăzi liberi între hotarele ţării noastre. Eroii şi martirii noştri au fost împreună şi tot împreună au izbândit. A fi împreună şi pe mai departe ca naţiune înseamnă a continua să păstrăm Revoluţia Română din Decembrie 1989!”, precizează Iohannis în textul postării.

Preşedintele Iohannis şi premierul Orban, alături de mai mulţi membri ai Guvernului, au participat, duminică seara, la marşul de comemorare a eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 pe traseul Piaţa Universităţii – Piaţa Revoluţiei. Ei au aprins o candelă în faţa sediului Ministerului de Interne, fostul sediul al CC al PCR şi au asistat la citirea solemnă a numelor celor căzuţi în timpul evenimentelor de acum 30 de ani.

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă