19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăMinistrul Mediului: Am doar trei secretari de stat şi cele mai multe...

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat şi cele mai multe proceduri de infringement

La mijlocul lunii trecute, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului, că 27 de secretari de stat vor fi înlocuiţi, fiind finalizată evaluarea activităţii acestora.

Gavrilescu consideră că această evaluare a fost binevenită, dar, în cazul ministerului pe care îl conduce, nu este nevoie de o reducere a numărului de secretari de stat.

”Eu am doar trei secretari de stat şi am avut cele mai multe proceduri de infringement. Am reuşit, de când sunt ministru, într-un timp scurt, să clasăm deja două dintre ele, unul îl trimitem la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, celelalte să le promulgăm ca lege şi să le trimitem la Parlament (…)”, a declarat Gavrilescu, la Antena 3.

Gavrilescu a subliniat că ministerul are multe probleme de rezolvat, inclusiv legate de inundaţii, iar ritmul de lucru este unul foarte ridicat.

”Dacă ma întrebaţi pe mine, nu sunt foarte mulţi secretari de stat. Multitudinea de probleme şi ritmul cu care trebuie să lucrăm (…) Probleme la minister sunt multe, avem de recuperat termene extrem de mari, inclusiv legate de inundaţii (…). Dacă fiecare secretar de stat are trecute exact atribuţiile, prin ordin de ministru, şi le îndeplineşte, astfel încât ministrul să poată să facă strategia, viziunea, de cum trebuie lucrat în ministerul respectiv şi de cum se îndeplinesc obiectivele din programul de guvernare în ministerul respectiv, atunci nu am nimic împotrivă ca aceste persoane să rămână”, a afirmat ministrul.

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă