Vlad Voiculescu îl ironizează pe premierul Tudose: Fie nu și-a declarat corect averea, fie avem o problemă în legislație, care ar permite ținerea banilor "la saltea"

de Iulia Iancu , 31 august 2017 - stire actualizata la ora 08:14, 31 august 2017
Vlad Voiculescu îl ironizează pe premierul Tudose: Fie nu și-a declarat corect averea, fie avem o problemă în legislație, care ar permite ținerea banilor "la saltea"

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a ironizat pe premierul Mihai Tudose, care a declarat că nu are card la bancă, preferând să-și primească salariul în mână. Fostul ministru tehnocrat susține, pe pagina sa de Facebook, că șeful Executivului "fie nu și-a declarat corect averea, fie avem o problemă în legislație, care ar permite ținerea banilor "la saltea", fără a trebui declarati".
"Domnul Tudose ne spune că nu își ține banii la bănci și că a refuzat chiar și "leafa pe card". OK, dreptul dânsului. Conform declarației de avere a domnului Tudose însă, se pare că premierul României nu are NICIUN BAN. Dom'le... nimic.

Are două Mercedesuri, o colecție de timbre de 30.000 euro, dar nici măcar un rest din chenzină. Avem deci una din cele două situații de mai jos:

1. Fie premierul României nu și-a declarat corect averea (și cred că asta are o încadrare juridică destul de clară);
2. Fie avem o ditamai problema în legislație, una care permite să ai și câteva mii dar și câteva milioane de lei/euro/dolari la saltea fără să trebuiască să îi declari. Practic, ce e la saltea/pivniță/mătușa Tamara nu trebuie declarat dacă e cash.

Poate ne luminează domnul Tudose sau ANI cum stau lucrurile. Și ce e de făcut". 

Comentarii

 • Daf

  31 august 2017 10:45

  Foame mare l-a apucat si pe acest Vlad Voiculescu...

  raspunde comentariului
 • Hombre

  30 august 2017 23:17

  Voiculescu a luat-o prin balarii...un om isi poate tine banii cistigati cinstit si la saltea, daca are chef...nimic nu il obliga sa ii tina intr-un cont la banca...eu unul am doar dispret fata de aceasta institutie...niste hoti

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design