VIDEO. Liviu Dragnea: O să cer o audiență la ministrul Justiției ca să-i explic că Parlamentul nu e anexa Guvernului

de Iulia Iancu , 20 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 20:05, 20 aprilie 2017
VIDEO. Liviu Dragnea: O să cer o audiență la ministrul Justiției ca să-i explic că Parlamentul nu e anexa Guvernului

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este nemulțumit de activitatea ministrului Justiției, afirmând că acesta întârzie foarte mult cu pachetul de propuneri pentru îmbunătățirea situației din penitenciare, care trebuie inclus în legea grațierii, și a menționat că o să ceară o audiență la ministrul Tudorel Toader ca să-i explice că "Parlamentul nu e anexa Guvernului".

"Ministerul Justiției să ne prezinte care este planul dumnealor pentru a rezolva problema de la care s-a pornit această dezbatere, și anume situația din penitenciare. Este suficientă legea grațierii sau nu? Au stabilit un program de investiții, de construire de noi penitenciare, au stabilit un program de pedepse alternative, un pachet de propuneri, au stabilit un program de modernizare a penitenciarelor existente? Aștept și eu să văd dacă ministrul Justiției până acum a făcut acest plan sau acest pachet legislativ, după care o să spun un punct de vedere. Se pare că dl ministru întârzie foarte mult și cred că nu se mai poate întârzia. A zis că vine în trei săptămâni cu un pachet de propuneri, n-a venit, până la urmă legea grațierii o să fie aprobată tacit, că nu vine Ministerul Justiției", a declarat Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a spus că o să ceară o audiență la ministrul Justiției pentru a-i atrage atenția că este așteptat la Parlament cu un set de propuneri legislative.

"O să cer o audiență la ministrul Justiției, după ce în prealabil mi-o avizează prim-ministrul, ca să-i explic că totuși Parlamentul nu e anexa Guvernului. O să am îndrăzneala să fac lucrul acesta, pentru că întârzie nepermis de mult. Se lungește foarte mult discuția despre un subiect care nu mai începe. Și cred că ar trebui să ne ocupăm în mod serios de toate lucrurile care sunt anunțate public și finalizate într-un fel sau altul", a arătat Dragnea.

Loading...

Comentarii

 • dr.Samarescu

  21 aprilie 2017 7:38

  "O sa spun punctul meu de vedere".....Chiar asa vorbeste Dragnea...Asa un nivel....De statul de drept a auzit?

  raspunde comentariului
 • Costy Doctorul

  21 aprilie 2017 0:53

  Liviu e putintel disperat, se cam aude "zanganit" de catuse iar ministrul Justitiei nu prea raspunde la comenzile "marelui" Conducator. Cam ghinionisti PSD-istii cu ministrii Justitiei, Iordache era fidel dar prost, iar Toader e destept dar cam infidel, nu se pliaza pe interesele lui Dragnea.

  raspunde comentariului
 • USA

  20 aprilie 2017 23:30

  Daca nu-i bagi la BULAU pe TZ IGANI din PSD ....atunci i-ti dau in CAP

  raspunde comentariului
 • ion

  20 aprilie 2017 20:37

  vezi numai sa nu-ti explice toader ca vorbitorul e o anexa la penitenciar....

  raspunde comentariului
 • BIBICU

  20 aprilie 2017 20:27

  LA CATE FAPTE PENALE GRAVE AI COMISE LA CTIV , SOBOLANE, NU CRED CA AI CURAJ SA INTRI IN CABINETUL UNUI MINISTRU DE JUSTITIE CA TOADER , PENTRU CA PAOTE FACE ISTORIE CU TINE SI TE ARESTEAZA NEMERNICULE CE ESTI.

  raspunde comentariului
 • NONA

  20 aprilie 2017 20:19

  -DOMNULE DRAGNEA, E CLAR CA TUDOREL TOADER NU TE ASCULTA...CE MAI PIERZI VREMEA...ZBOARA-L SI GATA! ...il poti ancheta acum, in comisia asta de fraudare a alegerilor din 2009 si te-ai spalat pe maini cu el...gasesti tu ceva impotriva lui, nu se poate sa nu.

  raspunde comentariului
  • NICUTA

   20 aprilie 2017 20:24

   GANDESTI CA O CIOCILINA SI MAI MULT DECAT EA CA O PROFESOARA DE SEX.............

   raspunde comentariului
 • Mihai

  20 aprilie 2017 18:54

  Speram ca ministrul Justitiei sa ii explice tovarasului Dragnea ca si reciproca este adevarata si ca trebuie sa nu interfere cu puterea executiva, adica cu treburile guvernului. Pe scurt, Dragnea sa isi cunoasca lungul nasului!

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design