6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta l-a felicitat pe Mihai Tudose pentru întâlnirea cu premierul Bulgariei,...

Victor Ponta l-a felicitat pe Mihai Tudose pentru întâlnirea cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov

Fostul premier al României, Victor Ponta, l-a felicitat pe Mihai Tudose pentru întâlnirea cu omologul bulgar, Boiko Borisov, și pentru reluarea ședințelor comune de Guvern.

"Uite că am ceva pentru care Mihai Tudose chiar merită felicitat: faptul că se vede azi cu premierul Bulgariei, reia ședințele comune de Guvern și repornește proiectul Trilateralei și cu Serbia (lansat ca 'Grupul de la Craiova' și omorât de Iohannis și Cioloș din miopie politică)! Bravo și să nu abandonăm iar acest lucru! Prietenii poți să-i alegi, dar vecinii sunt dați de Dumnezeu și trebuie să te înțelegi cât mai bine cu ei — Bulgaria și Serbia sunt aliații noștri naturali atât strategic, cât și economic și politic", a scris Ponta, pe Facebook. 

Potrivit lui Ponta, Republica Moldova și Chișinăul par să fie total abandonate de România în ultima perioadă — "sărbătorim în 2018 Anul Centenarului și parcă vrem să uităm că în 1918 Basarabia și Bucovina au venit alături de noi chiar cu câteva zile înainte de 1 Decembrie".

"Mihai Tudose a făcut prima vizită de lucru în calitate de premier la Chișinău — păcat că președintele Iohannis nu a avut până acum nici măcar o vizită oficială în Moldova", a afirmat Victor Ponta.

Guvernele României și Bulgariei s-au reunit marți, la Palatul Evksinograd din Varna, într-o ședință comună condusă de premierul Mihai Tudose și omologul bulgar, Boiko Borisov.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă