Victor Ponta: Tudose a scăpat de cei mai importanţi soldaţi ai Cartelului de la Teldrum

de Iulia Iancu , 13 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 09:13, 13 octombrie 2017
Victor Ponta: Tudose a scăpat de cei mai importanţi soldaţi ai Cartelului de la Teldrum

Fostul premier al României, Victor Ponta, a reacţionat pe Facebook, după ce, în cadrul CExN au fost acceptate demisiile miniştrilor Răzvan Cuc, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb. 

.„Tudose a reuşit să scape din Guvern de cei mai importanţi soldaţi ai Cartelului de la Teldrum - Mihai Busuioc, Sevil Shaideh şi Răzvan Cuc (acţiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a rămas Carmen Dan că ultima redută a Cartelului / Rovana Plumb este victima colaterală pentru că oricum Dragnea nu avea de gând să se lupte pentru ea ( şi nici măcar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru în mai puţin de un an - ce iresponsabilitate!!!). Dacă în locul acestora ( mai ales SGG şi MDRAP) Tudose rezistă şi nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importantă.

Încă o dată s-a văzut că cine se bazează la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are până la urmă soarta crudă a lui Vali Preda şi a multor altora - Daddy se salvează întotdeauna doar pe el ( în special îmi pare rău pt Sevil dar cred că trebuia să se aştepte la asta) / iar idealiştii şi naivii gen Liviu Pleşoianu au avut încă o dovadă că aşa zisă lupta a lui Dragnea cu Sistemul este doar o uriaşă păcăleală!”, a scris Victor Ponta.O nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD va avea loc, vineri, începând cu ora 12.00, după ce, joi, social-democraţii au acceptat demisiile miniştrilor Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc. În noul CExN se va stabili cine îi va înlocui pe miniştrii demisionari. 

Comentarii

  • Ai.sik.tyirea

    13 octombrie 2017 15:40

    ***** corcita, maidanezu' ramas fara os de ros, latra si se imburica prosteste, atat cat il duce rudimentul de creieras, curgandu-i bale de pofta dupa ciolanul pierdut ... mars la "adapostul pentru potai vagaboande", bebetule !

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design