5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportVIctor Ponta, replică pentru Lia Olguța Vasilescu: Demisiile miniştrilor Guvernului Grindeanu sunt...

VIctor Ponta, replică pentru Lia Olguța Vasilescu: Demisiile miniştrilor Guvernului Grindeanu sunt irevocabile. Se fac de râs pe vecie revenind într-un cabinet demis de ei

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a scris, pe pagina sa de Facebook, că demisiile miniștrilor din Cabinetul Grindeanu sunt irevocabile, acestea fiind anunțate public, iar înalții funcționari de stat nu trebuie să se facă de râs "pe vecine". Astfel, Victor Ponta, i-a răspuns ministrului demisionar al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, care a declarat, miercuri, că membrii Eexecutivului condus de Sorin Grindeanu își vor retrage demisiile pentru a asigura interimatul Guvernului, până la instalarea noului cabinet.

"STOP – nu s-au facut de ras destul ministrii care au votat cu bilele la vedere motiunea de cenzura impotriva Guvernului din care faceau parte??

Nu s-au facut destul de ras ministrii care au ascultat cuminti si au aprobat Raportul Dragnea – Valcov care spunea ca sunt toti niste incapabili catastrofali ???

Nu se fac destul de ras ministrii care acum stau lipiti de Liviu Dragnea sa ii puna in viitorul Guvern la loc in pozitiile in care Raportul spunea ca nu au facut nimic?

Mai trebuie sa ii facem de ras chiar pe vecie punandu-i sa isi retraga demisiile si sa revina intr-un guvern demis chiar cu voturile lor – desi Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar ca sunt "irevocabile"?!?! 

– fac precizarea ca au fost anuntate public, prezentate in scris primului ministru si "s-a luat act de depunerea lor" de catre fostul Secretar General Busuioc – ghinion)

Atata neseriozitate si incompetenta e greu de gasit ….", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Lia Olguța Vasilescu a declarat, la România TV, că ar fi de preferat ca miniștrii din actual Cabinet să-și retragă demisiile pentru a continua să asigure o bună funcționare a Guvernului, până la instalarea celui nou.

”Cred că o să ne retragem toţi demisiile ca să poată fi funcţională activitatea ministerelor până în momentul în care va fi învestit viitorul guvern, să asigurăm conducerea ministerelor ca interimari. Eu mi-am delegat atribuţiile către un secretar de stat, dar alţi colegi ai mei nu au apucată să le delege sau nu au avut posibilitatea să o facă pentru că Ministerul Dezvoltării Regionale, de exemplu, a fost totalmente destructurat în aceste zile pentru că, după demisia lui Sevil Shhaideh au fost demişi în bloc toţi secretarii de stat, secretarii generali şi secretarii generali adjuncţi. Pe 1 iulie trebuie închise nişte condiţionalităţi pe fonduri europene şi nu mai are nimeni drept de semnătură şi atunci va trebui ca doamna Shhaideh să se întoarcă la serviciu”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă