15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta: În Guvern vor fi eventual şi tehnocraţi, dar susţinuţi şi...

Victor Ponta: În Guvern vor fi eventual şi tehnocraţi, dar susţinuţi şi asumaţi de USL

Guvernul va fi format din membri ai Uniunii Social Liberale şi eventual din tehnocraţi, susţinuţi şi asumaţi de USL, a declarat duminică premierul desemnat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Referitor la principiile care stau la baza propunerii de guvern, Victor Ponta a spus că a discutat despre acestea cu liderul PNL, Crin Antonescu. “Evident că se va păstra conform acordului USL ideea de paritate jumătate, jumătate, între ACD PSD”, a precizat Ponta.

Potrivit acestuia, propunerile pentru miniştrii din noul Cabinet vor fi aprobate de către conducerile partidelor care compun USL. “Eu voi face propunerile şi evident voi solicita votul în Comitetul Executiv al PSD şi, de asemenea, în structurile statutare ale PNL şi PC pentru propunerile respective.

Dreptul de a face aceste nominalizări şi propuneri îmi aparţin în totalitate mie şi din acest punct de vedere dl. Antonescu a fost ca întotdeauna un partener absolut loial şi un sprijin pentru mine”, a mai spus premierul desemnat.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă