10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta: După ce se votează moțiunea, vom avea o criză politică...

Victor Ponta: După ce se votează moțiunea, vom avea o criză politică și mai mare în România

Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, a declarat, la postul de televiziune Realitatea TV, că este încrezător că va exista un Guvern Grindeanu 2  cu un program de guvernare "sustenabil şi realist şi cu stabilitatea de care România are nevoie".

"Un singur lucru cred că ştie şi Liviu Dragnea, o ştiu şi eu o ştie şi Sorin Grindeanu, după ce se votează moţiunea de cenzură vom avea o criză politică şi mai mare în România. Dacă moţiunea va fi respinsă, ceea ce eu cred că se va întâmpla, va fi un Guvern Grindeanu 2, tot PSD-ALDE, cu miniştrii mult mai buni decât cei care au fost până acum, cu un program de guvernare bazat pe cel din campania electorală, dar sustenabil şi realist şi cu stabilitatea de care România are nevoie.

Din partea domnului Grindeanu cu care am vorbit şi vorbesc există această dorinţă. Colegii de la PSD ştiu că sunt strânşi la hotelul RIN, le-am transmis mesajele pe toate canalele posibile şi formale şi informale şi cred că, până la urmă, raţiunea va triumfa", a declarat fostul premier. 

Fostul premier a mai adăugat că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este îngrijorat de ce s-ar putea întâmpla, miercuri, în cadrul votului privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

"Dragnea este un om cu multă experienţă politică", susţine fostul premier, însă ştie "foarte bine să disimuleze". "Îl cunosc foarte bine şi el mă cunoaşte, ne ştim când suntem îngrijoraţi sau nu. E foarte îngrijorat, la fel cum şi eu şi domnul Grindeanu suntem. Nu ştim ce va fi mâine.

Domnul Dragnea are nevoie de 233 şi noi avem nevoie de 14, nu 14, 13, că pe mine mă puteţi tăia de pe listă. Mâine voi vota la vedere împotriva moţiunii. Pentru că eu cred e o greşeală să fii PSD-ist să votezi o moţiune a PSD împotriva PSD", a mai spus secretarul general al Guvernului. 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă