Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Victor Ciorbea, nemulțumit de bugetul instituției pentru anul 2017

Avocatul Poporului susține că instituția pe care o conduce va avea un buget mai mic, potrivit noului proiect de buget, care urmează să fie aprobat de Guvern.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 30.01.2017 - 13:54

Avocatul Poporului susține că instituția pe care o conduce va avea un buget mai mic, potrivit noului proiect de buget, care urmează să fie aprobat de Guvern, informează News.ro.

„Bugetul este chiar diminuat, deşi aveam nevoie, pentru că sunt vreo trei evenimente internaţionale care se desfăşoară în septembrie: Congresul Ombudsmanilor din Europa, un simpozion internaţional şi 20 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Asta au fost aprobate la vremea lor când am făcut invitaţiile şi, din păcate, deocamdată, nu sunt finanţate”, a precizat Victor Ciorbea, pentru News.ro.

Guvernul a amânat pentru marți ședința de vineri, în care urma să se aprobe proiectul Legii bugetului pe anul 2017, a anunțat premierul Sorin Grindeanu, în ședința de Guvern de vineri, amânată mai bine de patru ore. Premierul Sorin Grindeanu a declarat la începutul ședinței de Guvern că bugetele atribuite instituțiilor din domeniul securității naționale „nu pun în pericol funcționarea acestor instituții".

„Am avut o discuţie astăzi cu preşedintele Iohannis. Am sperat spre un parcurs aşa cum a fost anul trecut. Va anunţ că şedinţa CSAT va fi marţi la ora 12,30. Am informat conducerea celor două Camere că imediat după CSAT vom avea o şedinţă de Guvern pentru aprobarea bugetului. În acest moment va pot spune că aşa cum vedem noi bugetul pe 2017 este finalizat. Avem toate avizele inclusiv de la Consiliul Fiscal. În această perioadă s-a discutat cu toţi ordonatorii de credite. Dorinţa noastră a fost ca tot ceea ce s-a prevăzut în Progamul de guvernare să fie finanţat. De la unii ordonatori de credite am primit din start bugere reduse pe bunuri şi servicii, cum a fost la Camera Deputaţilor şi Senat. Noi am terminat proiectul de buget, mai este nevoie în schimb de un aviz, avizul CSAT", a spus premierul Grindeanu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...