Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Legea voucherelor pentru vacanţă, promulgată de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanţă, care prevede ca angajaţii de la stat şi de la privat să primească vouchere de vacanţă, în limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putând fi folosite doar în turismul românesc.

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2015 - 19:38

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanţă, care prevede ca angajaţii de la stat şi de la privat să primească vouchere de vacanţă, în limita a 6 salarii medii pe economie, informează Administraţia Prezidenţială.

Potrivit legii, angajaţii din sistemul privat pot beneficia de vouchere de vacanţă sau de primă de vacanţă, pe care angajatorul le acordă în urma negocierii, iar în sistemul public, în urma unui amendament adoptat, vor beneficia doar de vouchere de vacanţă nu şi de bani sau prime de vacanţă.

Citește și: Cine va primi tichete de vacanţă şi unde se pot folosi

Vouchere de vacanţă vor fi folosite doar în turismul românesc.

Legea a fost adoptată, pe 3 iunie, de Camera Deputaţilor, cu 303 voturi "pentru" şi 12 abţineri, după ce a primit votul senatorilor, pe 12 martie. Toţi reprezentanţii grupurilor parlamentare au susţinut adoptarea legii, arătând că relansează turismul românesc.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...