19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportAdina Vălean, către Ponta: Nu sunt dintre nevestele care se tem că...

Adina Vălean, către Ponta: Nu sunt dintre nevestele care se tem că nu mai ajunge soţul acasă

Europarlamentarul PNL, Adina Vălean, îi transmite premierului Victor Ponta că nu se numără între "acele neveste care se tem că nu le ajunge soţul acasă", relatează Mediafax.

"Recenta dispută cu ameninţări, neveste, imobiliare şi justiţie îmi aminteşte de meciurile de wrestling la care convenţia este să te ameninţi înainte de meci pentru deliciul publicului. Nedorind să particip la acest joc, nu văd de ce sunt eu amestecată în schimbul de replici. Spre deosebire de Victor Ponta, eu am rezultate concrete pentru bunăstarea românilor în politica europeană", susţine Adina Vălean într-o postare pe Facebook.

Ea precizează că a economisit 700 de milioane de euro din facturile de telefon ale românilor în ultimii 5 ani, "prin implicarea directă în legislaţia de reducere a tarifelor de roaming în UE".

"Şi e numai un exemplu. În plus, nu fac parte dintre acele neveste care se tem că nu le ajunge soţul acasă. Dacă e o problemă pentru Partidul Social Democrat, să acţioneze cum ştiu, dar îi rog să nu mă mai ia pe mine drept exemplu, pentru că nu sunt", mai spune Vălean.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că liderul PNL Crin Antonescu ar trebui să se gândească, atunci când se referă la demersul de a face o plângere penală, ce s-ar fi întâmplat dacă soţia sa, Adina Vălean, ar fi fost ameninţată de şeful statului, Traian Băsescu, că nu-i mai ajunge soţul acasă.

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus la Parchet.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă