10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUdrea, despre PNG: La Bucureşti a fost o discuţie nu despre Mişcarea...

Udrea, despre PNG: La Bucureşti a fost o discuţie nu despre Mişcarea Populară, ci despre locale

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, luni, că Mişcarea Populară este “un proiect la care partidul gândeşte în acest moment” şi că nu există o discuţie privind includerea Partidului Noua Generaţie, condus de Gigi Becali, în această mişcare, informează Mediafax.

Elena Udrea a fost întrebată, înainte de şedinţa BPN al PDL, dacă le va propune colegilor din PDL o discuţie despre o eventuală intrare a partidului condus de Gigi Becali în Mişcarea Populară.

“Nu există această discuţie la momentul acesta. Mişcarea Populară este un proiect la care partidul gândeşte în acest moment”, a spus Udrea.

Ea a precizat că nivelul organizaţiei PDL Bucureşti a avut o discuţie cu liderul PNG nu despre Mişcarea Populară, ci despre o eventuală înţelegere în vederea alegerilor locale pentru susţinerea candidaţilor de primari ai PDL.

“La Bucureşti a fost o discuţie nu despre Mişcarea Populară, ci despre o eventuală înţelegere pentru alegerile locale, pentru susţinerea candidaţilor de primari ai PDL”, a spus liderul DL Bucureşti.

Elena Udrea a precizat că de patru ani PDL are cu PNG o majoritate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi că în acest timp PNG a susţinut PDL în CGMB.

“Discuţiile sunt legate doar de Bucureşti şi vom vedea în viitor cum se vor concretiza”, a adăugat Udrea.

Preşedintele PNG, George Becali, a declarat, sâmbătă, că, deşi susţinuse nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru primăria Capitalei, opţiunea PDL a fost alta, iar formaţiunea sa o va susţine, pentru că a decis să se alieze cu liberal-democraţii în alegerile pentru Bucureşti.

Becali a făcut aceste declaraţii la sediul PDL Bucureşti, unde a avut o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea, care a durat mai mult de o oră.

“Am intrat deja într-o coaliţie la Capitală, cu organizaţia Bucureşti. Dacă este surpriză şi aşa au hotărât aliaţii mei nu pot să spun. Nu mai pot să fiu chiar Becali ăla pe care îl ştiaţi până acum, pentru că nu mai sunt eu comandantul”, a spus Becali.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda susţine, pe blog, că o alianţă politică de succes, indiferent că se va numi Mişcarea Populară sau altfel, nu va putea include traseişti, corupţi sau “guralivi de tipul Becali, Dan Diaconescu şi alţii, care nu au nicio idee despre guvernarea contemporană”.

Preşedintele PNG George Becali a declarat, sâmbătă, că membrii PDL care au spus că PNG şi PP-DD n-ar trebui să fie parte dintr-o viitoare mişcare populară “sunt oameni care nu au făcut nimic nici în viaţă, nici în politică”.

Gigi Becali ar trebui să-şi ceară scuze pentru că a jignit doi lideri importanţi ai PDL, Cristian Preda şi Toader Paleologu, acesta nefiind un mod de colaborare cu PDL, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, deputatul PDL Sulfina Barbu.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă