Traseista Liliana Mincă a fost numită de premierul Grindeanu vicepreședintă a ANPC. Ea a trecut prin șapte partide, cu huiduieli și scandaluri

de Romulus Georgescu , 16 martie 2017 - stire actualizata la ora 00:16, 17 martie 2017
Traseista Liliana Mincă a fost numită de premierul Grindeanu vicepreședintă a ANPC. Ea a trecut prin șapte partide, cu huiduieli și scandaluri

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o pe Liliana Mincă în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

În carierea sa politică, Liliana Mincă a trecut prin șapte partide, iar de multe ori plecările au fost însoțite de scandal, jigniri și acuze publice. Pentru Mincă, fiecare mutare a fost menită să îi aducă funcții. Ea şi-a început cariera politică în 2004, când s-a înscris în PC, cu susţinerea căruia a fost desemnată, în 2006, şefă a Loteriei Române, post pe care l-a ocupat timp de trei ani.

Mincă s-a înscris în decembrie 2011 în UNPR, formaţiune pe care a părăsit-o însă în octombrie 2012 pentru a candida pentru un fotoliu de deputat din partea PP-DD. Când PP-DD a intrat în disoluție, s-a refugiat la PND, după care a revenit la UNPR, fiind răsplătită cu funcţia de preşedinte al organizaţiei Botoşani. Ulterior, s-a înscris în PSD, partid din care plecat pentru un loc eligibil oferit de ALDE.

Presa a relatat că desemnarea ei pe lista de candidați ALDE Botoșani a fost primită cu ostilitate de membrii ALDE: îmbrânceli și huiduieli.

De asemenea, Marieta Safta, fost magistrat asistent la Curtea Constituțională (CCR) a fost numită secretar de stat la Ministerul Justiției, minister condus de un fost judecător la CCR, Tudorel Toader. Marcel Alexandru Stoica a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale.  Grindeanu a numit, de asemenea, patru consilieri la Cabinet — consilieri de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului: Elena Cucu, Raluca-Andreea Constantin, Kunigunda Sprencz și Aron Szele. 
 

Comentarii

 • Manole

  17 martie 2017 14:38

  Pai ce este singura? Si MR Unguent a scos capul dupa ce s-a dat la fund, cat de curand isi face alt partid gen Forta Cinica si spune cat ca cinstit castiga sotia lui de la OMV 90000 de euro pe an.

  raspunde comentariului
 • uasndr

  17 martie 2017 8:39

  Lipoveanca asta suge orice partid ,de data asta i-s supt-o si lui Grindeanu .romania este in totalitate distrusa de aceste infractoare care patrund peste tot prin metode''diplomatice''......

  raspunde comentariului
 • ioan

  16 martie 2017 17:39

  ii plina Romania de asemenea exemple. aceste personaje nu au scrupule in asi atinge scopul. este vorba de nevoia lor egoista de a se planta repede intr-un post public unde competenta este o gluma de unde traiesc. si sa stiti ca sunt platiti foarte bine. apoi incet isi creaza reteaua si perpetueaza aceiasi meteahna . acum vreti sa stiti de ce nu avem conditii bune de trai? de ce nu avem infrastructuri pentru toate domeniile? nu avem nimic decat speranta ca cineva o sa schimbe ceva. trist este ca nimeni nu va veni. noi toti trebuie sa refuzam sa mai acceptam asa mizerie. este in puterea noastra sa schimbam aceste obiceiuri bolsevice . TREZITI-VA ROMANI !!!!

  raspunde comentariului
  • Bogdan

   17 martie 2017 8:11

   Eu stiu ca exista un partid care poate face curatenie in Romania. Problema este daca romanii chiar ar dori sa faca curatenie sau prefera sa se balaceasca in mizeria morala in care se afla acum.

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design