10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportTraian Băsescu îl critică dur pe şeful Camerei Deputaţilor: Dragnea invocă greaua...

Traian Băsescu îl critică dur pe şeful Camerei Deputaţilor: Dragnea invocă greaua moştenire. În realitate, pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, l-a criticat pe şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, acuzându-l pe liderul social-democraţilor că  încearcă să invoce "greaua moştenire", pentru a motiva introducerea cotei progresive, afirmând că "tăvălucul" a pornit cu salariile mari, dar urmează firmele, proprietăţile, chiar şi "aerul". Fostul şef al statului a subliniat, pe pagina sa de Facebook, că Guvernul PSD – ALDE a constatat că «nu prea există resurse» pentru a-şi implementa programul de guvernare, alegând să dea vina pe Cabinetul Cioloş.

"Dragnea "pretutindenarul" sau ADIO cotei unice de impozitare. Cu priceperea-i "pretutindenară", Dragnea a depistat, nici mai mult, nici mai puţin, decît lipsa a 10 – 14 miliarde de lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016.

Şi, pentru că priceperea-i "pretutindenară" acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii: premierul Cioloş, ministrul de Finanţe, Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF şi, nu în cele din urmă, Preşedintele Iohannis.

În realitate, odată instalaţi la guvernare, pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Şi, atunci, ce scuză mai convingătoare decât “greaua moştenire”?

Iar dacă „greaua moştenire” o împănăm cu o Comisie Parlamentară de Anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite. 

Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi, de ce nu, aerul. Asta a "uitat" Dragnea să spună în campanie", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

 

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă