11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportTheodor Paleologu îl critică pe Cătălin Ivan: Nu a deprins disciplina lecturii...

Theodor Paleologu îl critică pe Cătălin Ivan: Nu a deprins disciplina lecturii şi pricepe totul pe dos

Liderul PDL Theodor Paleologu îl critică pe europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, despre care spune, referitor la raportul pe Justiţie, că se numără printre oamenii care nu au deprins disciplina lecturii şi înţeleg totul pe dos.

“Unii oameni nu au deprins disciplina lecturii şi pricep totul pe dos. E cazul lui Cătălin Ivan, tînăra speranţă şi purtător de cuvînt al echipei Ponta”, scrie Paleologu pe pagina personală de Facebook.

Reacţia lui Paleologu vine după ce europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, după ce Comisia Europeană a publicat raportul pe Justiţie pentru România, că recomandările CE sunt “nedemocratice” şi “neeuropene”.

Citeşte şi Elena Udrea, IRONICĂ la adresa USL: Agenturile străine ne vor RĂUL, noi suntem ca nişte PRUNCI
 
 “Raportul conţine pe de-o parte constatări obiective pe care le însuşim, pe de alta recomandări bizare şi nedemocratice. Prima ar fi restricţionarea libertăţii presei faptul ca recomandarea Comisiei Europene e că presă nu ar trebui să critice instituţiile statului. În orice stat civilizat există trusturi de presă care fac campanii, ăsta e rolul presei. Dacă vrem presă obedientă, discutăm de alt regim, poate vrea domnul Gray (purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene – n.red) să facă recomandări presei din România, pe cine să critice şi pe cine nu”, a declarat Ivan pentru Ziare.com.

Amintim că, miercuri, Comisia Europeană a prezentat raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare pentru România.

Citeşte şi Ambasadorul Marii Britanii: MCV+ FMI = 4%

Raportul critică lipsa unei transparenţe la nivelul sistemului judiciar şi cere României măsuri împotriva intimidării Justiţiei prin presă.

Cele mai citite

Care este cel mai bun material pentru covoare și covorașe de joacă pentru camera copiilor

Când vine vorba de crearea unui spațiu confortabil și sigur pentru bebeluși și copii, selectarea covorului potrivit și a covorașului de joacă a celor...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...
Ultima oră
Pe aceeași temă