13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportTeodor Meleşcanu : SIE nu ştie unde se află Cristian Sima. "Nu...

Teodor Meleşcanu : SIE nu ştie unde se află Cristian Sima. “Nu este o preocupare a noastră”

Directorul SIE, Teodor Meleøcanu, a declarat azi că nu ştie unde se află Cristian Sima. Şi că această persoană nu reprezintă o preocupare pentru acest Serviciu. Declaraţia a fost făcută azi în emisiunea “Dupæ 20 de ani”, difuzatæ duminicæ de ProTV, relatează Mediafax.

“Nu, în mod sincer nu øtiu unde se aflæ Cristian Sima øi nu este o preocupare a noastræ”, a spus Meleøcanu, la Pro TV, ræspunzând unei întrebæri.

El a precizat cæ Serviciului nu i s-a cerut sæ identifice unde se aflæ acesta.

“Nouæ ni se poate face o cerere de activitate dacæ e vorba de o persoanæ care pune într-adevær în pericol securitatea naflionalæ, dintr-un motiv sau altul”, a adæugat Teodor Meleøcanu.

“Când e vorba de o chestiune economicæ, nici nu urmærim oamenii de afaceri ai noøtri cum spunea domnul Diaconescu, nici nu-i cæutæm pe unde sunt”, a mai spus directorul SIE, arætând cæ existæ alte structuri care se ocupæ de astfel de chestiuni øi menflionând colaborarea poliflieneascæ.

Teodor Meleøcanu a mai spus cæ nu l-a cunoscut personal pe Cristian Sima.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a susflinut, în 12 octombrie, într-o emisiune TV, unde a intrat în direct, cæ se afla în Reykjavik (Islanda) øi cæ a plecat de fricæ din flaræ, întrucât i s-ar fi cerut sæ îøi cedeze toate activele pe care le are dupæ ce a pierdut banii clienflilor sæi.

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă