14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportSurse: Dragnea și Tăriceanu vor să-l schimbe pe Grindeanu din funcția de...

Surse: Dragnea și Tăriceanu vor să-l schimbe pe Grindeanu din funcția de premier, dar preferă să fie ideea lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar dori să-l schimbe cât mai repede pe Sorin Grindeanu din funcția de premier, au declarat, vineri, surse politice citate de HotNews.

Totuși, cei doi șefi de partide așteaptă colaborarea lui Klaus Iohannis pentru schimbarea premierului, iar șeful statului n-a dat încă niciun semnal în acest sens.

“Dragnea și Tăriceanu ar da orice să-l schimbe pe Grindeanu. Nu o pot face fără Iohannis și neavând niciun semnal de la președinte au început să-l atace, să-l amenințe", informează HotNews.

Antena 3 relata, vineri, citând surse politice, ca patru miniștri din ALDE s-au plâns de premierul Sorin Grindeanu în evaluările pe care le-a cerut Călin Popescu-Tăriceanu. Sursele HotNews nu confirmă însă această informație.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă