4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportStolojan: Tariceanu a distrus Alianta DA

Stolojan: Tariceanu a distrus Alianta DA

Presedintele PLD, Theodor Stolojan, l-a acuzat, astazi, intr-un comunicat remis NewsIn, pe primul-ministru Tariceanu ca a distrus Alianta DA, insa de abia acum, dupa saptamani de scandal, recunoaste decesul acesteia.

"Am creat Alianta Dreptate si Adevar PNL-PD alaturi de presedintele Traian Basescu, iar Calin Popescu Tariceanu a distrus-o", se arata in documentul primit de la Stolojan.

Liderul liberal-democrat mai adauga ca formatiunea sa a anuntat, cu mult timp in urma, decesul Aliantei, pe care premierul a avut de abia astazi, dupa saptamani de scandal politic, curajul sa il recunoasca public.

Atacul lui Stolojan continua atacul la Tariceanu in acelasi stil, afirmand ca acesta este "un simplu executant" al strategiei de alianta politica dintre PNL si PSD, propusa de Dinu Patriciu inca din 2004.

"Consider ca, prin aceste atitudini politice, Calin Popescu Tariceanu a tradat electoratul Aliantei D.A., obiectivele Aliantei si, totodata, pe membrii Partidului National Liberal", se arata in comunicat.

In final, liderul PLD adauga ca formatiunea pe care o conduce isi reafirma  dorinta de reconstructie a dreptei politice romanesti, din pozitia de reprezentant real al liberalismului romanesc.

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a anuntat, astazi, "decesul Aliantei DA", de care se face vinovat PD, care a pregatit acest fapt "cu multa grija", incepand cu decizia de a participa la alegerile pentru Parlamentul European pe liste separate si terminand cu atacurile lui RADU Berceanu la adresa sa.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă