Sorin Grindeanu subliniază că respectă programul de guvernare anunțat de PSD. E prima dată când România alocă 2 la sută din PIB pentru Apărare

de Mihai Diac , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 00:12, 21 martie 2017
Foto: Arhivă

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni seară, la postul Antena 3, că echipa lui respectă programul de guvernare elaborat de PSD și "ține de programul de guvernare".

Șeful Guvernului a subliniat că toate măsurile economice sunt atent analizate, iar creșterea economică este monitorizata.

Pe de altă parte, premierul Grindeanu a susținut că "e prima dată de când am devenit țară membră NATO când România alocă 2 la sută din PIB pentru Apărare".

Comentarii

 • EC I. SMARANDESCU

  23 martie 2017 15:46

  D-LEMIHAI DIAC da suntem singuratara din ue care asigura armatei 2 din pib ====dar suntem si ultima tara din ue cea mai saeaca == prverbul == sarascul se face al *****!== ROMANIA ==O TARA FARA PROSTI ESTE CA BISERICA FSRA SMIRNA SI LUMANARI==

  raspunde comentariului
 • Dap...e prima data

  21 martie 2017 20:57

  pote si ultima ...o sa ramai in istorie!

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  21 martie 2017 7:41

  Ce spune Guvernul Dragnea-Grindeanu e una si ce face e alta. Obiectivul lor este SA OCUPE JUSTITIA si, in acest scop, promite orice, ca sa anestezieze reactia poporului.

  raspunde comentariului
 • moshu49

  21 martie 2017 4:00

  cu **** în coaste a făcut-o și pe asta deși inițial a vrut să-i fenteze cum hîrtia suportă a scris... 2, și? și gata că s-au terminat banii!

  raspunde comentariului
 • tot respectul

  20 martie 2017 22:10

  doi la suta din nimic e tot nimic.

  raspunde comentariului
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook