Sorin Grindeanu subliniază că respectă programul de guvernare anunțat de PSD. E prima dată când România alocă 2 la sută din PIB pentru Apărare

de Mihai Diac , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 00:12, 21 martie 2017
Foto: Arhivă

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni seară, la postul Antena 3, că echipa lui respectă programul de guvernare elaborat de PSD și "ține de programul de guvernare".

Șeful Guvernului a subliniat că toate măsurile economice sunt atent analizate, iar creșterea economică este monitorizata.

Pe de altă parte, premierul Grindeanu a susținut că "e prima dată de când am devenit țară membră NATO când România alocă 2 la sută din PIB pentru Apărare".

Comentarii

 • Negru Vasilica

  31 martie 2017 10:37

  Bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastrevasilica.negruyahoo.com

  raspunde comentariului
 • EC I. SMARANDESCU

  23 martie 2017 15:46

  D-LEMIHAI DIAC da suntem singuratara din ue care asigura armatei 2 din pib ====dar suntem si ultima tara din ue cea mai saeaca == prverbul == sarascul se face al *****!== ROMANIA ==O TARA FARA PROSTI ESTE CA BISERICA FSRA SMIRNA SI LUMANARI==

  raspunde comentariului
 • Dap...e prima data

  21 martie 2017 20:57

  pote si ultima ...o sa ramai in istorie!

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  21 martie 2017 7:41

  Ce spune Guvernul Dragnea-Grindeanu e una si ce face e alta. Obiectivul lor este SA OCUPE JUSTITIA si, in acest scop, promite orice, ca sa anestezieze reactia poporului.

  raspunde comentariului
 • moshu49

  21 martie 2017 4:00

  cu **** în coaste a făcut-o și pe asta deși inițial a vrut să-i fenteze cum hîrtia suportă a scris... 2, și? și gata că s-au terminat banii!

  raspunde comentariului
 • tot respectul

  20 martie 2017 22:10

  doi la suta din nimic e tot nimic.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design