12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportSevil Shhaideh: Demisiile acceptate de Grindeanu arată complexele sale. S-a văzut cine...

Sevil Shhaideh: Demisiile acceptate de Grindeanu arată complexele sale. S-a văzut cine e în spatele lui Grindeanu

Vicepremierul demisionar Sevil Shhaideh a declarat, la postul de televiziune Antena 3, că cele două demisii acceptate de premierul Sorin Grindeanu, adică a sa şi a ministrului Carmen Dan arată complexele sale, în timp ce numirea lui Victor Ponta susţine că arată cine e ”în spatele lui Grindeanu”.

”Cred că demisiile acceptate de premierul aşa-zis în funcţie sunt motivele sale personale sau să spunem complexele dânsului. Mă aşteptam ca Sorin Grindeanu să preia interimatul de la Dezvoltare, având aşa-zisa sa experienţă în administraţie. Ca de obicei, cum a făcut în şase luni, premierul fuge de muncă şi de răspundere. Am încercat să asigur şi în această perioadă funcţionarea ministerului, orice act a fost îndeplinit, orice blocaj anunţat e în imaginaţia sa”, a declarat Sevil Shhaideh, la Antena 3.

Aceasta susţine că Sorin Grindeanu a avut întotodeauna o problemă cu faptul că nu a fost prima opţiune în iarnă pentru funcţia de premier. ”Întotdeauna a existat acest complex după ce practic am refuzat”, a mai spus Shhaideh, care a fost prima propunere a PSD pentru funcţia de premier.

Cât priveşte numirea lui Victor Ponta în funcţia de şef al Secretariatului General al Guvernului, vicepremierul demisionar spune că ”s-a văzut de fapt cine e în spatele lui Sorin Grindeanu. Se va întâmpla ce a fost şi în 2015 să vedeţi ani de guvernare pe Facebook”.

Premierul Sorin Grindeanu a trimis vineri către Administraţia Prezidenţială propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne şi de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă