Șerban Nicolae mai vrea încă o dată la SIPA

de Iulia Iancu , 01 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 19:53, 01 noiembrie 2017
Șerban Nicolae mai vrea încă o dată la SIPA

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind arhiva SIPA a anunțat că va solicita Ministerului Justiției o nouă vizită a membrilor acestui for în arhiva SIPA. Membrii comisiei vor să aibă acces pe 9 noiembrie și în interiorul spațiilor de depozitare, spre deosebire de prima vizită efectuată pe 25 octombrie. 

"Aș vrea să refacem vizita la Arhiva SIPA, de data această să solicităm acces și în interiorul spațiilor depozitare, fără acces la documente, că nu asta ne interesează, doar pentru a elimina orice fel de speculații și pentru a vedea noi, fără niciun fel de alte restricții, care erau spațiile depozitare, cum este organizată. Va propun ca după audieri, joi, să facem o nouă deplasare la sediul ANP. Data viitoare propun să reiterăm invitația adresată fostului ministru al Justiției, Monica Luisa Macovei, care nu a dat niciun fel de răspuns dacă a primit, dacă nu a primit invitația”, a afirmat Șerban Nicolae. potrivit Agerpres.

Următoarea ședință a Comisiei va fi în dimineața zilei de 9 noiembrie, când va fi audiat ultimul șef al SIPA, Doru Dobocan.

 

Comentarii

 • Cicerone

  03 noiembrie 2017 16:28

  Dar intra si tu tinere proletar de nadejde noaptea ca Macovei ca hotii.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  02 noiembrie 2017 15:52

  DE CE A FOST PRIMA PE LISTA ??? Se stie ca actualul ministru de interne, Carmen Dan, a fost adusa la Alexandria in 2002 si incadrata pe functia de consilier juridic la CJT, adica la Liviu Dragnea. TALHARIA 1. Putem presupune ca infractorul Dragnea s-a folosit de sprijinul consilierului juridic Carmen Dan in 2005, cand pres. CJT, profitand de functie, a cumparat de la FPS restaurantele si magazinele din Turnu Magurele, de la firma pe actiuni ,,Modern,, SA, platind numai terenurile in suprafata totala de 18.000 mp, cu suma platita de Dragnea de 22.000 de euro. Hotomanul a cumparat restaurantele si magazinele comerciale din Turnu, platind numai terenurile, aproximativ cu un euro pe metru patrat. Si apoi le-a vandut, devenind miliardar. Pai, este imposibil ca supusul consilier juridic al CJT sa nu fi fost implicat direct in transarea acestei uriase talharii. TALHARIA 2. In 2006, CJT , adica pres. DRAGNEA, a vandut finului sau, Marian Fiscuci, utilajul detinut de CJT, numit ,,Trenul reciclator,, care era folosit la asfaltari. CJT a cerut pe utilajul respectiv 3.251.600 roni in 2005 si l-a vandut lui Fiscuci cu numai 1.900.000 roni in 2006, la subpret. Tot finului Fiscuci ii vanduse si Tel Drum la subpret in 2002. De fapt, si Tel Drum si utilajul amintit sunt ale lui Dragnea si pres. CJT le-a cumparat pe numele finului sau, Fiscuci, si cu bani delapidati de la Protectia Copilului, unde a angajat formal si pe cele doua pesediste, pe care in fapt le folosea la sediul PSD din Alexandria. Cred ca si de aceasta data Dragnea s-a folosit de consiliera sa juridica Dan. TALHARIA 3. In 2009, Dragnea a cumparat ,,Hotelul Turris,, cu 8 etaje, din Turnu Magurele, pe numele sotiei sale, Bombonica, pentru care a platit doar 214.320 lei, cand de fapt valora, conform Fiscului, 110.770.151 lei. In 2011, ANAF a trimis-o in judecata pe Bombonica, fiindca a refuzat sa plateasca statului 31 milioane de lei evaziune fiscala, aprox. 7,5 milioane de euro, dar familia Dragnea nu a platit nici pana in prezent impunerea, fiindca dosarul penal 6311-2-2012, care ajunsese la ICCJ, a fost blocat de Nitu la Parchetul General, unde sta blocat si acum. La toate aceste trei talharii ale lui Dragnea, si probabil si la altele, Carmen Dan a pus umarul si l-a ajutat pe seful ei in calitate de consiliera juridica a acestuia. De aceea, Dragnea a promovat-o subprefect, apoi prefect si in 2016 a trecut-o prima pe lista candidatilor PSD pentru Senat. De aceea, a facut-o senatoare si apoi ministru de interne, post din care, ca o a doua Ana Pauker, vegheaza ca seful ei, Dragnea, cel mai mare hot din istoria neamului romanesc, sa nu pateasca nimic. ,

  raspunde comentariului
 • Bircea madea

  02 noiembrie 2017 12:16

  Unul din reprezentanții de frunte al CIUMEI ROSII,partid de ......

  raspunde comentariului
 • un roman

  02 noiembrie 2017 4:27

  AVEM,DE TOATE,MAFIOTI,CORUPTI,NUMAI JUSTITIA DREAPTA,NE LIPSESTE,INCA

  raspunde comentariului
 • un roman

  02 noiembrie 2017 4:25

  Firma SRL,S.A, De catuse,pe Fonduri europene,avem nevoie

  raspunde comentariului
 • un roman

  02 noiembrie 2017 4:23

  MAFIA DE STAT,SIPA SI SANTAJUL,LEGILE MAFIEI,DEEP STATE SUNA,MAI BINE,A,PARALELA

  raspunde comentariului
 • un roman

  02 noiembrie 2017 4:20

  limbricul,asta neocomunist se cere,la puscarie,la mina,all his life,Avem,de toate,catuse,stailes fre,MADE IN USA,cheile,la aruncam,in Dunarea albastra

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  01 noiembrie 2017 22:26

  VREM OAMENI CINSTITI, PATRIOTI SI COMPETENTI LA CONDUCEREA TARII. Liviu Dragnea este escroc. A escrocat statul roman cu Tel Drum, cu contracte truncate, aducand prejudicii de sute de milioane de euro. Are de platit 7,5 milioane de euro numai pe HOTELUL TURIS, in dosarul penal 6311-2-2012, tinut blocat cu NUP la Parchetul General. Prin Hotararea de Guvern nr. 1446 si ANEXA 11 secreta, din 12 noiembrie 2008, premierul C. P. Tariceanu, a modificat contractul incheiat de Guvernul Stolojan cu firma canadiana STERLING RESOURCES, acordand dreptul acestei firme sa exploateze resursele petroliere si de gaze din zona Insulei Serpilor, in conditii absolut defavorabile Romaniei, care s-a soldat deja cu prejudicii pentru tara noastra de sute de milioane de euro. Precizez ca HG 1446 cu Anexa 11 au fost semnate de Tariceanu hoteste, la sfarsitul mandatului de premier si fara nici-o licitatie. De unde putem deduce ca Tariceanu a facut trocul cu firma Sterling pe spaga. Abuzurile acestor doi banditi, care vor sa puna stapanire pe JUSTITIE, ca sa scape de inchisoare, care de zece luni ne tin numai cu promisiuni si nu au facut pentru tara nimic, nici-o investitie, care se straduie sa ocupe toate posturile de conducere din institutiile si intreprinderile de stat numai cu oameni ai PSD si ALDE, ar trebui sa determine PSD sa-i demita si sa-i inlocuiasca urgent cu romani cinstiti, competenti si patrioti. Trebuie sa facem sacrificii pentru tara, inainte de interesele de partid. Ca sa fie bine pentru intregul popor, ca tara sa prospere zi de zi spre binele tuturor.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  01 noiembrie 2017 22:25

  Serban Nicolae este un tanar muncitor fara educatie, care a mostenit genetic in ADN o parte din bolsevismul strigoiului criminal Iliescu, fiindca l-a lins pro fund in calitate de consilier. Sa fie mandru ca a lins omul Moscovei, crescut de sora mamei lui Cioaba, servitoare la Ana Pauker,, care a avut bunic pe rusul criminalul Vaslli, fugit la Oltenita.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design