15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportȘerban Nicolae: Nu am încălcat vreo decizie a PSD-ului. În partid nu...

Șerban Nicolae: Nu am încălcat vreo decizie a PSD-ului. În partid nu s-a discutat despre graţierea corupţilor

Președintele Comisie juridice a Senatului, social-democratul Șerban Nicolae, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, că prin susținerea amendamentelor pentru grațierea anumitor fapte de corupție nu a încălcat nicio decizie de partid. Totodată, Șerban Nicolae a mai adăugat că, în ceea ce priveşte aspectele tehnice din Justiţie, el are câştig de cauză în faţa lui Dragnea şi a premierului Sorin Grindeanu, care sunt de profesie ingineri şi matematicieni.

„Eu sunt de acord şi respect orice fel de opinie, nici măcar nu fac caz de faptul că pe aspectele tehnice oricum nu ar avea câştig de cauză în faţa mea nici Liviu Dragnea, care este inginer, nici Sorin Grindeanu, care a terminat Matematica (…).

Un lucru important de spus de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost acela că nu s-a discutat în partid şi nu s-a luat o decizie privind aceste chestiuni cu graţierea sau cu corupţii sau cu necorupţii. Nu am încălcat vreo decizie de partid sau a coaliţiei sau a Guvernului sau a programului de guvernare. Ce anume are să îmi reproşeze, nu cred că se va feri să îmi spună direct, de faţă cu ceilalţi colegi sau între patru ochi (…)”, a subliniat preşedintele Comsiei juridice.

Șerban Nicolae neagă că ar exista probleme în relația sa cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Nu cred că este o problemă a mea cu preşedintele partidului. Cred că s-au speriat câţiva din jurul domniei sale, există o tendinţă la partidul ăsta (…), care au tendinţa de a se uita mai mult la ce spun adversarii şi a se ghidona de reacţiile adversarilor, decât de reacţiile pesediştilor”, a afirmat Şerban Nicolae.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că va convoca CExN pentru a discuta despre sancțiunile aplicate lui Șerban Nicolae, în urma susținerii sale a amendamentelor care ar fi urmărit grațierea faptelor de corupție.

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă