16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportȘeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu: Orban vorbește fără să gândească. Vorbește gura...

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu: Orban vorbește fără să gândească. Vorbește gura fără el

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că "nu există propuneri concrete pentru funcția de premier, pentru portofoliile din noul Guvern sau pentru programul de guvernare".

"Nu s-au discutat în aceste zile despre noul ministru sau despre programul de guvernare. Nu ne-au preocupat. Nu avea sens să discutăm despre nume sau portofolii, având în vedere că nu aveam un rezultat al moțiunii", a declarat Tăriceanu. 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că ALDE ar fi încercat "să cumpere" parlamentari de la liberali. În replică, Tăriceanu a declarat că "vorbește gura fără el".

 

"Nu am contactat niciun parlamentar al PNL. Domnul Orban vorbește fără să gândească, vorbește gura fără el. Nu am făcut nicio discuție cu conducerea UDMR privind reanalizarea negocierilor", a mai adăugat Tăriceanu. 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...
Ultima oră
Pe aceeași temă