6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportȘeful diplomației române, Teodor Meleșcanu: Miniștrii ALDE vor fi propuși pe aceleași...

Șeful diplomației române, Teodor Meleșcanu: Miniștrii ALDE vor fi propuși pe aceleași posturi pe care le-au avut în Guvernul Grindeanu

Șeful diplomației române, Teodor Meleșcanu, a declarat că actualii miniștri ai ALDE ar urma să fie propuși în noul guvern pe aceleași posturi pe care le-au avut în Cabinetul Grindeanu, potrivit Agerpres.

''Nu m-am dat niciodată înlături când a fost nevoie să îmi servesc țara. Sunt de profesie diplomat, am fost reconvertit în om politic, așa că sunt un fel de hibrid foarte potrivit pentru activitatea de ministru de Externe care este și politică și profesională. În mod normal voi continua, miniștrii ALDE urmează să fie propuși pe aceleași posturi pe care le-au avut. Într-un guvern de coaliție au loc și negocieri, e foarte posibil să fie și un prim-ministru care să își dorească să facă anumite numiri, de aceea nu pot să fiu categoric. În principiu, voi continua mandatul'', a spus Meleșcanu.

Tot vineri, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că retragerea demisiilor membrilor Cabinetului Grindeanu reprezintă un semnal că aceștia vor să asigure interimatul și implementarea proiectelor din programul de guvernare până la învestirea unui nou Cabinet. 





 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă