Schimbare de cadre la Ministerul Sporturilor: Carmen Tocală, înlocuită cu Narcisa Lecușanu

de Carla Popa , 23 februarie 2016 - stire actualizata la ora 23:05, 23 februarie 2016
Schimbare de cadre la Ministerul Sporturilor: Carmen Tocală, înlocuită cu Narcisa Lecușanu

Carmen Tocală, secretar de stat în cadrul MTS, a fost înlocuită din funcție cu Narcisa Lecușanu, care ocupă în prezent postul de vicepreședinte al Federației Române de Handbal, schimbarea urmând să devină oficială după apariția în Monitorul Oficial, a declarat, marți, pentru Agerpres, ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă.

'Înlocuirea secretarului de stat este ceva normal, oricum, doamna Tocală și-a exprimat dorința de a renunța în mai multe rânduri. Nu am ce să îi reproșez, doar că eu consider că Narcisa Lecușanu este o soluție mai bună pentru acest post în acest moment. Și premierul este de acord cu acest lucru, acum rămâne ca eliberarea din funcție să fie publicată în Monitorul Oficial. Încă nu știu dacă a apărut, dar schimbarea va avea loc oficial din momentul publicării', a spus Lipă.

Ministrul a explicat că nu a avut nicio dispută cu secretarul de stat Carmen Tocală. 'Știu că toată lumea acum o să se gândească la faptul că noi nu ne-am înțeles, dar nu este adevărat. Nu ne-am certat, nu am avut nicio dispută cu doamna Tocală. Am vorbit chiar și acum o oră când am plecat de la MTS. Trebuie să se înțeleagă faptul că o schimbare este ceva normal. Și eu când o să plec, o să plec. Aceste funcții nu sunt definitive, nu poți să ieși la pensie. În plus, mai vine un moment când vrei să faci și altceva', a precizat Elisabeta Lipă.

Carmen Tocală, președintă a Federației Române de Baschet în perioada 2005-2012, a ocupat din 2012 funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Tineret și Sport, pentru ca un an mai târziu să fie numită în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

În vârstă de 39 de ani, fosta handbalistă Narcisa Lecușanu a fost vicecampioană mondială cu echipa națională a României în 2005 și câștigătoare a Cupei Cupelor EHF cu formația Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2007. Ea ocupă în prezent funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal.

 

Comentarii

 • RRA-TA-TA-TA-TA dobrudjană Halep este eliminată în turul al II-lea la Doha de anonima de pe locul 118 WTA, ...

  24 februarie 2016 0:35

  ...dar voi vă ocupați în "sport" de rotirea cadrelor analfabete din birourili M.T.S.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  24 februarie 2016 0:08

  Teroristii si Tradatorii au incatusat Statul Roman .

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  24 februarie 2016 0:07

  Tradatoarea , mai imbraca si uniforma militara, o rusine ce-a ajuns Romania.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design