14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportPrigoană: Calităţile de manager mă recomandă la şefia PMB. Vezi cu ce...

Prigoană: Calităţile de manager mă recomandă la şefia PMB. Vezi cu ce proiecte vine candidatul PDL

Candidatul PDL pentru şefia PMB, Silviu Prigoană, a declarat, joi, că principala experienţă care îl recomandă ca primar general este cea de manager, dovedind în trecut că poate administra foarte bine un buget, potrivit B1.ro.

“Am în backround ce am făcut până acum. Am demonstrat ca manager ce pot să fac, iar Bucureştiul are problema asta de manageriat”, a spus Prigoană la B1 TV.

Acesta a vorbit şi despre proiectele sale, pe care vrea să le implementeze dacă va fi ales primar general. Pentru început, Prigoană a vorbit despre problema câinilor fără stăpâni, spunând că cei care vor aduce animalele la adăposturi vor fi plătiţi cu câte cinci lei pentru fiecare câine.

Citeşte şi Prigoană: După ce devin primar, în şase luni rezolv problema câinilor fără stăpân

“Toţi au rezolvat problema câinilor în Europa, numai noi nu. În şase luni rezolvăm problema asta. Primăria are foarte puţini prinzători de animale şi vom merge pe ideea de a plăti cinci lei pe câini şi o să-i aducă lumea”, a spus deputatul PDL.

Prigoană a vorbit şi despre problema parcărilor din Capitală, unde are de gând ca plata să se facă prin SMS, totul pentru confortul bucureştenilor.

Citeşt şi  Silviu Prigoană este candidatul PDL la Primăria Capitalei. Care sunt candidaţii partidului pentru Primăriile de sector

“Locurile de parcare există pentru toate autoturismele din Bucureşti. Parcarea trebuie plătită prin SMS, există implementată peste tot în Europa această metodă. Nu trebuie să stai să cauţi o etichetă, să cauţi bani, dai un SMS şi ţi-ai plătit parcarea”, a explicat candidatul democrat liberal.

Mai departe, invitatul a intrat şi în problema pistelor pentru biciclişti, spunând că acestea nu au ce căuta pe trotuar, urmând să le desfiinţeze şi să inaugureze unele noi pe partea carosabilă.

“A fost gândită, incredibil, ca pista de bicicletă să fie pe trotuar. Pista de biciclişti trebuie să fie pe partea carosabilă. Trebuie desfiinţate toate şi să fie pe carosabil şi să fie bordurată. Vreau să institui banda pentru transportul în comun”, a încheiat Prigoană.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă