11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, despre profilul premierului ideal: Trebuie fie un om...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, despre profilul premierului ideal: Trebuie fie un om nebun de harinc, fără lene şi care să nu se lase pe tânjală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune România TV, că profilul unui primar ideal ar fi un „om nebun de harnic”, care să nu se lase pe „tânjală”, menţionând că nu contează dacă este bărbat sau femeie.

„Premierul trebuie fie un om foarte, foarte, foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă, cu capacitate de înţelegere foarte mare, fără lene, nu în sens obişnuit, ci fără linişte, nu ai voie în niciun minut să te laşi pe tânjală, pentru că dacă te laşi tu, se lasă ministrul 5 minute, secretarul de stat o oră şi funcţionarii câteva ore”.

Întrebat dacă i se par mai harnici domnii sau doamnele, Dragnea a spus că el a susţinut femeile în politică şi în administraţie.

„Părerea mea: nu contează dacă eşti bărbat sau femeie. E vorba de educaţie, de educaţia muncii, de cum ai crescut, dacă asumi răspunderi, dacă asumi riscuri”, a spus Dragnea.

Primarul general Gabriela Firea a descris, sâmbătă, un scenariu privind schimbarea integrală a Guvernului Grindeanu, în care majoritatea parlamentară actuală îi va prezenta şefului statului un nou candidat de premier, care ar putea fi o femeie din actualul Executiv sau din Parlament.

„Eu mi-aş dori să fie tot o doamnă, o femeie prim-ministru. Am mare încredere în capacitatea femeilor de muncă, în loialitatea lor, în modul în care ştiu să se organizeze, în pragmatismul lor – o femeie din actualul Guvern sau din parlamentarii noştri. Sigur aş colabora foarte bine”, a mai spus Firea.

Cele mai citite

Partidul AUR susține că este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția

Politicianul Dan Tanasă, purtător de cuvânt al AUR, susține că partidul său este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția, Neue Zürcher Zeitung (NZZ). "Un...

Compania de RCA a statului promisă de un an nu este nici acum înființată

După falimentul Euroins din martie 2023, ASF promitea măsuri mai dure pentru jucătorii din piață și înființarea unei companii românești de stat care să...

Oamenii legii au reținut peste 1.000 de permise în ultimele 24 de ore, 15 pentru consum de droguri

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Ministerul Afacerilor Interne a raportat intervenția la un număr de 4.238 de evenimente, dintre care 2.762 au fost dedicate menținerii...
Ultima oră
Pe aceeași temă