Președintele Klaus Iohannis, nemulțumit de activitatea Ministerului Apărării: Suntem foarte târziu în anul fiscal. Ar fi trebuit să ia toate măsurile pentru a se încadra în cheltuirea cu folos a sumelor pentru Apărare

de Roxana Petre , 15 iulie 2017 - stire actualizata la ora 22:28, 15 iulie 2017
Președintele Klaus Iohannis, nemulțumit de activitatea Ministerului Apărării: Suntem foarte târziu în anul fiscal. Ar fi trebuit să ia toate măsurile pentru a se încadra în cheltuirea cu folos a sumelor pentru Apărare

Președintele Klaus Iohannis s-a declarat nemulțumit de activitatea ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu, căruia i-a cerut să grăbească achizițiile în domeniul Apărării, potrivit B1.ro.

„Recunosc că suntem deja foarte târziu în anul fiscal şi ar trebui ca Ministerul Apărării să ia toate măsurile pentru a se încadra în cheltuierea cu folos, nu oricum, a acestor sume importante", a răspuns președintele Klaus Iohannis când a fost întrebat despre cheltuirea sumei de 2% din PIB pentru Apărare, conform stiripesurse.ro. 

 

Președintele a mai precizat că aceste cheltuite sunt foarte bine planificate, dar că Ministerul Apărării trebuie să înceapă să le pună în practică.

„Pe ce trebuie să se concentreze în acest an este foarte clar. Există toate aprobările necesare ca aceste achiziţii să fie făcute de Ministerul Apărării în condiţii bune. O să avem grijă să discutăm şi să aprobăm aceste planuri imediat ce ne sunt prezentate", a mai spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarațiile, sâmbătă, la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica'', la exerciţiul militar multinaţional Saber Guardian 2017. 

Comentarii

 • Roman

  16 iulie 2017 5:44

  Macron i-a promis recent lui Trump, ca Franta va atinge acest 2 in 2025, Merkel nici n-a vrut sa auda de el. Dar, dupa marele roman KJ, balta romaneasca mai are destul peste. Dar asa zise marile democratii occidentale n-au nevoie acum de nici un fel de sistem de aparare profitind de prostia, avarismul si imbecilitatea unor patri-hoti romani v. Base and Co. si polonezi, au mutat practic eventualul razboi in estul Europei. Dar un sistem de aparare spun americanii Patriot, care costa 1md. de dolari, va apara bineinteles Deveselu, care-i de fapt asmerican acum, Romania-i numai cu banii si parteneriatul strategic, un altul poate o parte din Bucuresti. Ca sa fie aparata toata Romasnia ar trebuie ca toti romanii sa devina sclavi pentru urmatoarele decenii sau poate chiar secole.

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina TROLII RUSIEI IN ACTIUNE PANA CAND?

   16 iulie 2017 8:51

   TE-AI ACTIVAT FU TU TI MORTII IN GURA DE TROL AL MOSCOVEI! BAH GUNOIULE CAND CRIMINALII PSD NU VOR MAI FI LA PUTERE DACA NU VEI FUGI LA MOSCOVA SAU BEOGRAD VEI AJUNGE IN PUSCARIE PT TRADARE DE TARA. DACA FACI PROPAGANDA PRO-RUSA DIN TIRASPOL DUPA CE CADE PSD NU VEI MAI AVEA POSIBILITATEA SA ITI EXPRIMI CRETINISMELE TALE AICI. PANA ATUNCI RAMANE CUM AM ZIS - SA ITI F U T MORTII IN GAT TIE SI POPORULUI RUS!

   raspunde comentariului
   • Roman

    17 iulie 2017 4:37

    Boule, eu te bag in piz-da matii pe tine si pe tot neamul tau de prosti. Ca-cat ai in cap, ca-cat ai in gura si-n ca-cat vei si crapa..

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design