6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPreședintele Iohannis susține că dezvăluirile lui Daniel Dragomir nu sunt credibile: A...

Președintele Iohannis susține că dezvăluirile lui Daniel Dragomir nu sunt credibile: A plecat din SRI din cauza problemelor penale

Dezvăluirile fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, nu afetează credibilitatea instituțiilor de forță deoarece este vorba de un personaj care a părăsit Serviciul din cauza unor probleme penale, a declarat președintele Klaus Iohannis, la New York. ]n replică fostul colonel susţine, pe Facebook, că şeful statului a fost dezinformat.



 


"Mi se pare o campanie ciudată. Nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituţii, ba chiar când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale şamd. Nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic", a spus Iohannis.

În replică, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir susţine că nu a plecat din SRI "din cauza vreunei probleme penale", iar preşedintele Iohannis a fost dezinformat în acest caz.

"Pacat… Din pacate, disperarea SRL Coldea si PFA Kovesi a ajuns pana la a recurge la dezinformarea Presedintelui Romaniei.
Stiu cine l-a dezinformat azi pe Presedinte, stie si domnul Presedinte. Mi se pare incalificabil si periculos ca s-a ajuns la dezinformarea Presedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei "probleme penale. Va asigur de intreaga mea consideratie si imi exprim regretul ca s-a ajuns la dezinformarea domniei voastre. Veti intelege asadar disperarea oamenilor din jurul dumneavoastra. Ati fost mintit…", a scris Dragomir, pe Facebook.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă