9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportPreședintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a dezvăluit ce poziție ocupă în prezent...

Președintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a dezvăluit ce poziție ocupă în prezent Florian Coldea

Florian Coldea este în acest moment ofițer în rezervă și este angajat cu contract civil la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul", a anunțat marți președintele Comisiei parlamentare de control al activității SRI, Claudiu Manda, informează Agerpres.

Claudiu Manda a oferit această informație citând dintr-un răspuns primit de Comisia parlamentară de la SRI despre acest subiect.

"Am primit un răspuns de la SRI în ceea ce-l privește pe dl. Coldea. Dl. Coldea, în acest moment, din câte înțelegem din acel document, este ofițer în rezervă și angajat cu contract civil la Academia Națională de Informații 'Mihai Viteazul'. Ne-a fost prezentat în toată această corespondență care sunt pașii, etapele care trebuie parcurse și care au fost și parcurse în ceea ce privește accederea pe o funcție de cadru didactic la Academia Națională de Informații 'Mihai Viteazul'", a declarat Manda la finalul unei ședințe a Comisiei SRI.

Întrebat dacă au fost îndeplinite toate rigorile academice de către Coldea, Manda a spus că aceasta este o întrebare pe care Comisia SRI a adrest-o de mai mult timp.

"În acest moment am adus doar în atenția comisiei răspunsul venit de la SRI. Răspunsul ne transmite toate etapele și toți pașii pe care trebuie să-i parcurgă un candidat care dorește să acceadă la o funcție de cadru didactic și baza legală, după care ne-a transmis toate etapele pe care le-a parcurs candidatul Florian Coldea pentru a accede la această calificare de cadru didactic în cadrul academic. Că s-au respectat sau nu toate aceste etape și care au fost, a fost o lectură astăzi în cadrul comisiei. Ea va fi atașată la toată partea de corespondentă pe acest subiect și vom avea o concluzie după ce toți colegii vor parcurge și formula un răspuns", a afirmat senatorul PSD.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă