13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportPreşedintele ANAF Bogdan Stan a fost chemat la Guvern

Preşedintele ANAF Bogdan Stan a fost chemat la Guvern

Preşedintele ANAF, Bogdan Stan, a fost chemat miercuri după-amiază la Palatul Victoria, unde urmează să aibă o discuţie cu vicepremierul Marcel Ciolacu pe teme încasărilor din TVA, informează Mediafax.

Premierul Tudose nu este decis dacă îl va păstra în funcţie pe şeful ANAF, Bogdan Stan, dar "nu i se pare normal" ca, în timp ce consumul a crescut, încasările din TVA să scadă, motiv pentru care va merge la sfârşitul săptămânii la sediul ANAF, au declarat luni surse guvernamentale.



 

"Deocamdată, i-a dat nişte sarcini. Încă nu s-a decis dacă îl păstrează sau nu în fruntea ANAF", au declarat surse guvernamentale. Potrivit surselor citate, premierul Mihai Tudose va merge joi sau vineri la sediul ANAF.

Premierul Tudose nu este decis dacă îl va păstra în funcţie pe şeful ANAF, Bogdan Stan, dar "nu i se pare normal" ca, în timp ce consumul a crescut, încasările din TVA să scadă, motiv pentru care va merge la sfârşitul săptămânii la sediul ANAF, au declarat luni pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

"Deocamdată, i-a dat nişte sarcini. Încă nu s-a decis dacă îl păstrează sau nu în fruntea ANAF", au declarat surse guvernamentale. Potrivit surselor citate, premierul Mihai Tudose va merge joi sau vineri la sediul ANAF.

"A crescut consumul, dar au scăzut încasările din TVA. Poate e o problemă de sistem, poate e o problemă de oameni… Trebuie să vedem", au mai spus sursele citate.

Cele mai citite

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...

Ciolacu: Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu sau fără Piedone în cursa electorală

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat convins, miercuri, că preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, va câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă Cristian Popescu Piedone...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă