VIDEO Premierul Tudose l-a amenințat, din nou, pe ministrul Transporturilor: Plecați acasă

de Iulia Iancu , 27 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 15:43, 27 septembrie 2017
VIDEO Premierul Tudose l-a amenințat, din nou, pe ministrul Transporturilor: Plecați acasă

Premierul Mihai Tudose i-a amenințat, miercuri, în ședința de Guvern, pe reprezentanții Ministerului Transporturilor că, dacă la prima ninsoare nu se va circula „la negru”, vor fi demiși.

„Vă spun sincer, dacă în primele 12 ore de la căderea ultimului strat de zăpadă după viscol, nu se circulă la negru, plecați acasă toți”, i-a spus Mihai Tudose unui secretar de stat al Ministerului Transporturilor, prezent la ședință. 

Nu este prima dată când echipa lui Răzvan Cuc este apostrofată de șeful Executivului. Mihai Tudose l-a mustrat, la sfârșitul lunii iulie, pe ministrul Transporturilor cu privire la exproprierile ultimei bucăți din autostrada București-Ploiești.

„În fiecare săptămână, mai expropriați două cotețe pe autostrada București-Ploiești. Când terminați odată?”, a spus Mihai Tudose.

Cuc nu este singurul membru de Cabinet căruia i-a fost atrasă atenția, în ședințele de Guvern. Ministrul Sănătății, Florian Bodog, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost, la rândul lor, certați de Tudose.

Vezi mai multe aici:

 

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design