Vicepremierul Ciolacu, șef peste Guvern timp de cinci zile

de Roxana Petre , 10 august 2017 - stire actualizata la ora 17:38, 10 august 2017
Vicepremierul Ciolacu, șef peste Guvern timp de cinci zile

Premierul Mihai Tudose i-a delegat atribuțiile vicepremierului Marcel Ciolacu, în perioada 11-15 august, potrivit unei decizii publicate, joi, în Monitorul Oficial.

Totodată, printr-o altă decizie a prim-ministrului, în perioada 11-25 august atribuțiile secretarului general Mihai Busuioc vor fi exercitate de Ioana-Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului cu rang de secretar de stat

În perioada menționată, secretarul general al Guvernului efectuează concediul legal de odihnă.

În 1 august, premierul Mihai Tudose a declarat că nu-și va lua concediu de odihnă în această vară, pentru că Guvernul are foarte multă treabă, dar a adăugat că va permite miniștrilor săi să aibă câte patru-cinci zile de vacanță.

„După cum ne vedeți, suntem aici. Nu că nu vrem, dar avem foarte multă treabă. Și au înțeles colegii mei. Suntem oameni, nu suntem mașini, dar niciunul dintre colegii mei nu a plecat în concediu sau nu intenționează să plece în concediu, mai mult de câteva zile. Pe unii chiar i-am încurajat, mi-au spus ceva de genul: <<știi, aveam concediu, dar nu mai plec>>. <<Du-te, că nu ai randament altfel!>> Patru-cinci zile, asta e viața, nu suntem mașini, hai să nu fim ipocriți'", a preciza Mihai Tudose, la acel moment.

Comentarii

 • Lorica

  13 august 2017 14:39

  Politia are un program de promovare a nerespectarii legilor,atit de catre propii angajati cit si de catre cetateni ?

  raspunde comentariului
 • Lorica

  13 august 2017 14:34

  Fara odihna nu se poate.Fara somn,nu mai spun.Mai ales,ca ,de 6ani,vecinii iti zdrangane la chitara electrica,noapte de noapte,fara ca Poltia sa ia vreo masura.Unde ajungem asa?

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design