Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Tudose, întrebat ce alege între Dragnea și Ponta: Nu am idoli în viață. Nu vreau să trăiesc viața altcuiva

Premierul Mihai Tudose a declarat, într-un interviu fulger acordat postului Antena 3, că ultima carte citită este „Groapa” de Eugen Barbu, iar că între Victor Ponta și Liviu Dragnea nu îl alege pe niciunul, pentru că „nu are idoli în viață”.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 31.07.2017 - 14:18

Premierul Mihai Tudose a declarat, într-un interviu fulger acordat postului Antena 3, că ultima carte citită este „Groapa” de Eugen Barbu, iar că între Victor Ponta și Liviu Dragnea nu îl alege pe niciunul, pentru că „nu are idoli în viață”.

„Nu am idoli în viață. Nu vreau să trăiesc viața altcuiva”, a răspuns Tudos, întrebat ce alege între Victor Ponta și Liviu Dragnea.
Șeful Executivului a fost rugat să se caracterizeze în patru cuvinte: „Dificil. De ce 4 şi nu trei? Bine trei. Un tip ambiţios care încearcă tot timpul să demonstreze că se poate mai mult şi mai bine”, a răspuns el.

Întrebat ce alege între Mamaia și Vama Veche, el a răspuns: „Mai degrabă singur pe-o plajă. Care plajă? Linişte, vreau linişte.”
Totodată, premierul a dezvăluit că ultima carte citită este „Groapa” de Eugen Barbu.

„Practic am terminat-o de când eram premier, o să râdeţi, tata e bucureştean, jumătate din familie e din Bucureşti, am trecut prin nişte locuri ale copilăriei bunicilor, e o zonă de acolo şi am recitit cu mare drag. E şi o realitate cruntă”, a spus Mihai Tudose.
El a mai fost întrebat de ce este încruntat: „Acum de soare. Şi în general? Aveţi impresia că toate lucrurile sunt foarte bune în ţară? Nu, nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată. Era pe fugă, da?”. Totodată, Mihai Tudose a fost chestionat dacă l-au deranjat glumele de pe rețelele de socializare privind asemănarea cu locotentul Worf din StarTreck.

„Nu nu m-au deranjat. Sunteţi Worf? Atâta timp cât poporul român are umor, eu spun că mai avem o şansă”, a mai spus el.
Totodată, el a fost întrebat despre preferințele muzicale. „Led”, a răspuns, întrebat cu privire la ce ar alege între Led Zeppelin și Michael Jackson.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...