23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportPremierul Mihai Tudose s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul...

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul social-democraților

UPDATE 12.00: Președintele PSD a discutat cu Mihai Tudose, la discuție participând și ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, potrivit surselor citate.

Prim-ministrul României, Mihai Tudose, s-a întâlnit, luni, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Discuţiile vin în contextul în care în urmă cu câteva ore directorul TAROM şi-a anunţat demisia.

Liviu Dragnea a ajuns în urmă cu câteva zeci de minute la Palatul Victoria. Discuţiile cu premierul Tudose vin în contextul în care luni dimineaţa directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia.

Decizia directorului Davidoiu a fost luată după ce la ultima şedinţă de guvern, premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

Oficial, Liviu Dragnea a anunţat că nu este interesat de cine conduce Tarom.

„Nu mă interesează cine conduce Tarom. Mă interesează ca această companie să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă”, a spus Dragnea.

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au avut, luni, înainte ca preşedintele PSD să meargă la Guvern, o scurtă întâlnire la sediul ICR, care se află situat vizavi de ambasada Spaniei, unde cei doi au semnat în cartea de condoleanţe.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă