10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportPremierul Mihai Tudose s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul...

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul social-democraților

UPDATE 12.00: Președintele PSD a discutat cu Mihai Tudose, la discuție participând și ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, potrivit surselor citate.

Prim-ministrul României, Mihai Tudose, s-a întâlnit, luni, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Discuţiile vin în contextul în care în urmă cu câteva ore directorul TAROM şi-a anunţat demisia.

Liviu Dragnea a ajuns în urmă cu câteva zeci de minute la Palatul Victoria. Discuţiile cu premierul Tudose vin în contextul în care luni dimineaţa directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia.

Decizia directorului Davidoiu a fost luată după ce la ultima şedinţă de guvern, premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

Oficial, Liviu Dragnea a anunţat că nu este interesat de cine conduce Tarom.

„Nu mă interesează cine conduce Tarom. Mă interesează ca această companie să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă”, a spus Dragnea.

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au avut, luni, înainte ca preşedintele PSD să meargă la Guvern, o scurtă întâlnire la sediul ICR, care se află situat vizavi de ambasada Spaniei, unde cei doi au semnat în cartea de condoleanţe.

Cele mai citite

Turcia îl atacă dur pe Netanyahu: vrea să tragă Orientul Mijlociu în război “pentru a rămâne la putere”

Turcia l-a acuzat miercuri pe premierul israelian Benjamin Netanyahu că intenţionează să tragă Orientul Mijlociu în război "pentru a rămâne la putere", pe fondul...

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă