6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPremierul Grindeanu, despre posibile remanieri: O să analizăm fiecare minister în parte

Premierul Grindeanu, despre posibile remanieri: O să analizăm fiecare minister în parte

Premierul României, Sorin Grindeanu, a declarat că în privința unei eventuale remanieri a Guvernului va fi luată o decizie în a doua parte a săptămânii, când va fi analizat "fiecare minister în parte", potrivit Agerpres.

"O să vedem în a doua parte a săptămânii și o să analizăm, așa cum v-a spus și domnul președinte Dragnea, fiecare minister în parte și o să vedeți deciziile în mod sigur'.

Fiind întrebat, marți, dacă Guvernul are în continuare 3-0, Grindeanu a precizat: "Da, și s-ar putea să crească scorul. Dar aici nu vorbim de individualități, e vorba de o echipă. Și echipa e formată și din echipa guvernamentală și din coaliție, coaliția care susține acest Guvern și în acest moment e 3-0 și eu cred că va crește scorul".

Totodată, chestionat la cine se referea când spunea că există unele persoane cărora "le fuge pământul de sub picioare", Grindeanu a replicat: "La opoziție, bineînțeles".

La rândul său, Liviu Dragnea a reiterat faptul că în partea a doua a săptămânii va fi făcută analiza referitoare la Guvern. De asemenea, întrebat dacă urmează să aibă loc o ședință de coaliție zilele următoare, Dragnea a răspuns: "Chiar întâlnire".

Chestionat dacă a abordat acest subiect, luni, cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, liderul PSD a răspuns: "Așa, tangențial. Am discutat altceva cu domnul Tăriceanu ieri".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă