23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportPremierul Grindeanu, despre posibile remanieri: O să analizăm fiecare minister în parte

Premierul Grindeanu, despre posibile remanieri: O să analizăm fiecare minister în parte

Premierul României, Sorin Grindeanu, a declarat că în privința unei eventuale remanieri a Guvernului va fi luată o decizie în a doua parte a săptămânii, când va fi analizat "fiecare minister în parte", potrivit Agerpres.

"O să vedem în a doua parte a săptămânii și o să analizăm, așa cum v-a spus și domnul președinte Dragnea, fiecare minister în parte și o să vedeți deciziile în mod sigur'.

Fiind întrebat, marți, dacă Guvernul are în continuare 3-0, Grindeanu a precizat: "Da, și s-ar putea să crească scorul. Dar aici nu vorbim de individualități, e vorba de o echipă. Și echipa e formată și din echipa guvernamentală și din coaliție, coaliția care susține acest Guvern și în acest moment e 3-0 și eu cred că va crește scorul".

Totodată, chestionat la cine se referea când spunea că există unele persoane cărora "le fuge pământul de sub picioare", Grindeanu a replicat: "La opoziție, bineînțeles".

La rândul său, Liviu Dragnea a reiterat faptul că în partea a doua a săptămânii va fi făcută analiza referitoare la Guvern. De asemenea, întrebat dacă urmează să aibă loc o ședință de coaliție zilele următoare, Dragnea a răspuns: "Chiar întâlnire".

Chestionat dacă a abordat acest subiect, luni, cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, liderul PSD a răspuns: "Așa, tangențial. Am discutat altceva cu domnul Tăriceanu ieri".

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă