De ce spune Mihai Tudose că nu are card și primește banii în plic. Analist: Este din altă epocă. Ce pregătește, de fapt, PSD

de Mircea Marian , 31 august 2017 - stire actualizata la ora 08:26, 01 septembrie 2017
De ce spune Mihai Tudose că nu are card și primește banii în plic. Analist: Este din altă epocă. Ce pregătește, de fapt, PSD

După multinaționale și administratorii Pilonului II de pensii, a venit rândul băncilor, acuzate de premierul Mihai Tudose că jefuiesc deponenții. Senatorul PNL Florin Cîțu și deputatul USR susțin că, de fapt, guvernul PSD este disperat să facă rost de bani și pregătește o supra-taxă pe activele instituțiilor financiare.

Într-un interviu la România TV, primul-ministru s-a lăudat că primește salariul în plic și a avut o singură dată un cont bancar de 500 de dolari. De altfel, în declarațiile de avere depuse de Tudose la Parlament din 2004 până azi se poate constata că, deși deține două Mercedesuri, cumpărate în 2011 și 2015, primul-ministru nu a declarat nici un cont bancar, n-a participat la fonduri de investiții și nu a avut carduri de credit.

„Am avut un cont în bancă, cu o sumă minoră în valută, era vorba de 500 de dolari, şi după vreo doi ani m-a sunat banca să îmi spună că nu numai că nu mai am banii, trebuie să mai dau eu 50 de dolari, că, de fapt, comisionul (...) a mâncat fondul. (...) Iertaţi-mă: Terente era copil pe lângă voi, chiar era băiat bun”, a susținut primul-ministru. El a spus că băncile nu merită „ăia doi bani” pentru cardul de debit. În plus, el s-a plâns din nou că băncile nu fac profit. „Am înţeles că îţi plăteşti impozitul pe clădirea mare şi frumoasă făcută eventual tot cu banii noştri şi îţi plăteşti impozitul pe salariul ăla frumos, de şef de bancă. Păi nici pe alea nu vrei să le plăteşti? Eu vorbesc de impozitul pe profit, că dacă, repet, tu eşti bancă şi n-ai profit, avem o problemă”, a declarat primul-ministru.Tudose, milioane la saltea?

Imediat după aceste declarații, senatorul PNL Florin Cîțu a susținut că, de fapt, Guvernul are nevoie de bani și pregătește supra-impozitarea băncilor. „Totul începe o campanie de demonizare a unui sector, bancar sau pensii, iar după ce ai pregătit, vii cu o taxă, pe care societatea o acceptă, pentru că ei sunt cei răi. O să vină o taxă pe cifra de afaceri, pentru tot sistemul financiar bancar, din ce am înţeles de 0,5%, aplicată pe active”, a spus senatorul PNL.

Și deputatul USR Claudiu Năsui a afirmat, independent de Cîțu, că se pregătește o taxă pe activele instituțiilor financiare. „Este un mod perfid de taxare”, a explicat Năsui, care a arătat că această formă de impozitare indirectă se va resimți în economie prin creșteri ale tarifelor. În plus, potrivit lui Năsui, legislația referitoare la declararea averilor are o lacună. „Premierul poate avea milioane cash, la saltea, nu trebuie declarați”, a arătat deputatul USR.

Băncile au active de circa 400 miliarde de lei, iar asiguratorii de circa 30 de miliarde de lei. Guvernul ar putea strânge circa 2-3 miliarde de lei bani suplimentari la buget din această taxă. Vasilescu, BNR: „Un intelectual”

Ironic, Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR a spus că Tudose a vorbit ca „un intelectual care nu are de-a face cu băncile”. „Guvernul României, în sfârșit, e la mâna băncilor în foarte multe împrejurări. Lună de lună, Guvernul României se împrumută la bănci, plătește pensii, plătește salarii. E o relație continuă și o relație benefică între bănci și guvern”, a spus Adrian Vasilescu. Despre incidentul relatat de Tudose cu privire la contul său din bancă, consilierul guvernatorului BNR a afirmat că ”e o problemă de lege”. ”A avut un incident nefericit. Sunt sigur că astfel de lucruri se întâmplă. Eu vreau să fac o subliniere și aici este problema de lege. Băncile se mișcă în funcție  de cât le lasă legile să se miște”, a explicat Vasilescu.

Analist: Este din altă epocă

Mai mulți comentatori independenți au desființat afirmațiile premierului Tudose. „Aceste declaraţii, care fac să inducă ideea că România poate merge înainte şi se poate dezvolta fără să aibă un sistem financiar şi bancar solid, sunt total rupte de realitate (...) Să spunem că mergem cu cash şi că asta este soluţia este din altă epocă”, a declarat, pentru RL, analistul financiar Aurelian Dochia.

Analistul economic Ion Radu Zilișteanu a sugerat chiar că Tudose a mințit în ceea ce privește comisioanele băncilor. „Ceea ce spune dl. Tudose, că a avut depozit de 500 de euro şi după nu-ştiu-câţi-ani mai datora 50 este exagerat, nu poate exista o astfel de chestiune. Fiecare client care doreşte să-şi deschidă un cont bancar are de ales din peste 40 de bănci din România. Nu are decât să facă un studiu de piaţă şi să vadă care este banca la care comisioanele-i convin cel mai mult. Pot să-i mai spun domnului prim-ministru că există bănci, în zilele noastre, mai mici, mai inovative, care au produse absolut gratuite. Nu ai nici comision de administrare a contului, nici de card, de nimic”, a arătat Zilișteanu. El a sugerat că declarațiile lui Tudose sunt inspirate de către avocatul Gheorghe Piperea. „Un prim-ministru nu face astfel de declaraţii. El încearcă să acrediteze ideea că băncile sunt nişte tâlhari. Atâta vreme cât îl are consilier onorific pe dl. avocat Gheorghe Piperea, care a apărat (nu pe gratis, pe bani) clienţii băncilor consideraţi nedreptăţiţi că nu li se păstrează cursul la francul elveţian istoric, nici nu mă mir că face asemenea declaraţii”, a apreciat Zilișteanu.

Declarațiile lui Tudose despre bănci au provocat și ironiile unui ministru tehnocrat. „Eu îmi țin banii pe card. Fac plăți online. Sunt (cât pot de) atentă la condițiile pe care mi le oferă un furnizor de servicii (bancă) prin comparație cu un altul și optez. Concurență și modernitate pentru România 2017. Să gestionăm instituțional, dacă sunt derapaje; nu ne supăram infantil și ne luăm jucăriile”, a scris pe Facebook, Violeta Alexandru, fost ministru în guvernarea Cioloș.

Loading...

Comentarii

 • curubancherului

  31 august 2017 23:42

  ba da tare mai lingeti in *** pe bancheri,cum va platesc,in euroi sau dolarasi?

  raspunde comentariului
 • un roman

  31 august 2017 22:28

  vezi sa nu uiti maruntul,maruntisul,inbuzunare,la vre-un aeroport,pe afara,sa ttranspiri cu pasaportul diplomatic in buzunar si sa ne traiti

  raspunde comentariului
 • un roman

  31 august 2017 22:24

  Alegari,masluite,din 90 incoace,papusarii,mupetii,regia si stapini Caracatitei de stat, e mai rau ca-n vremea lui Caragiale,cu Alegerile,votantii,mutantii si alesi din joben,scamatori elita,entitatea oligarhilor statului

  raspunde comentariului
 • un roman

  31 august 2017 22:17

  valuta,bani in plic ,plicuri,bine zice R.Banciu, precis securist,ccolonele si doctor,la Academia inteligentilor,e tufa ,alt ,toba de carte,IQ,cum zice ,Stehan Molyneux

  raspunde comentariului
 • spok

  31 august 2017 22:16

  Am uitat sa mentionez fondurile private pensii.Interesant,nu?Pe la sfarsitul anilor 70 si inceputul anilor 80 o multime de fonduri private de pensii din SUA s-au imbolnavit subit.Unele au murit.Dar cele mai multe sunt acum intr-o situatie ce necesita foarte multa atentie.Din fericire pentru ei au la indemana federal reserve.Din nefericire pentru noi acest lucru nu ne ajuta.

  raspunde comentariului
 • Ecce NOTW

  31 august 2017 21:54

  Pardon, analistul ecce de pe altă planetă... evident din constelația Arianus 17

  raspunde comentariului
 • spok

  31 august 2017 21:48

  Amanarea reformei fiscale,reducerea influentei si repercursiunilor IFN pe piata de capital si totalul dezinteres fata de o legislatie economica solida,eficienta si predictibila.Absenta unei componente economice viabile si durabile in programul de guvernare.Amanarea initierii procedurilor de elaborare ale unui cod comercial si de procedura comerciala separat de cel civil ca prim pas spre zona euro si de a veni in intampinarea noilor tendinte la nivel european.In rest...praf in ochii orbilor.Toate guvernele din '92 incoace s-au imprumutat dela banci...atunci cand nu le-au devalizat.Au ramas SIF-urile...pana cand?

  raspunde comentariului
 • Alf

  31 august 2017 19:21

  Majoritatea băncilor nu cer în prezent comision pentru trageri de la bancomat. Normal că a mintit cu privire la cei 500 dolari sau poate că i-a avut depusi la o bancă tigănească sau au fost împrumutati de la cămătari si s-a ars. Acum faceti si voi calculul spatiului în care se presupune că este nevoit să-si tină individul banii lichizi câstigati în decursul anilor, si nu sunt putini! Îsi bate joc de inteligenta noastră sau e el prost deabinelea..

  raspunde comentariului
 • 3cce Kurrupt

  31 august 2017 18:56

  Evident analistul are card... Astfel face tranzacții cu o eficacitate superioară, cine are doar îl bagă și îl scoate în micul tonomat prezent strategic la toate ghișeurile indiferent dacă casierița ecce bărbat sau femeie

  raspunde comentariului
 • Bedros Bedrosian

  31 august 2017 18:15

  Cit de mult va pute guraEu traiesc in alta tara si nu platesc nimic pt tranzatie cu cardulEste normal ca bancile sa te jecmaneascaMai bine stai cu banii la purtator se vor inbogatii ******* dar ei sunt ai nostrii

  raspunde comentariului
 • Marian

  31 august 2017 18:12

  Acest "terentino" de braila are lacune mari educationale, studii le lui sunt asa sa fie pe hartie, com petente ioc. Ce pretentii sa ai de la un PM, de la ministri, staf participant in randul m 2 la masa guvernului cand, bomba bombelor, finantistul set face afirmatii de noaptea mintii. A afirmat o data, a reafirmat si a doua oara o enormitate cat casa, acciza marita in 2 etape cu zero virgula 16 bani pe litru, adica 0,16 banilitru. Si nimeni de acolo, cu mastere, doctorate, specialistii pielii p......... vorba Lui oprisan VN, ceva Tim in urma, nu l- a corectat. Bai impostorilor, bai nimenilor, parvenitilor, cum sa va mai toleram, habarnistilor? Va face de ras si un scolar de a 4-a cu artimetica voastra. Si can te gandesti can voi discutati de miliarde de euroi, de crestere economica, de macrostabilitate dar nu stiti cum stam cu artimetica elementara. Dati in media inregistrarile din sedinta cu toata liota de parveniti, pardon participanti, care asista la gogomaniile unei turme care distruge Romania. Nu uitati a spus si subliniat, sa ne bagam mintile in cap! Zero virgula 16 bani pe litru!!!!!!!?????? Dati pe toate canalele media aceasta enormitate si cu lista tuturor participantilor. Nu de alta, dar sa stie lumea, mai cu seama ai lor, cine ne hotaraste soarta. Marian

  raspunde comentariului
 • Marian

  31 august 2017 18:12

  Acest "terentino" de braila are lacune mari educationale, studii le lui sunt asa sa fie pe hartie, com petente ioc. Ce pretentii sa ai de la un PM, de la ministri, staf participant in randul m 2 la masa guvernului cand, bomba bombelor, finantistul set face afirmatii de noaptea mintii. A afirmat o data, a reafirmat si a doua oara o enormitate cat casa, acciza marita in 2 etape cu zero virgula 16 bani pe litru, adica 0,16 banilitru. Si nimeni de acolo, cu mastere, doctorate, specialistii pielii p......... vorba Lui oprisan VN, ceva Tim in urma, nu l- a corectat. Bai impostorilor, bai nimenilor, parvenitilor, cum sa va mai toleram, habarnistilor? Va face de ras si un scolar de a 4-a cu artimetica voastra. Si can te gandesti can voi discutati de miliarde de euroi, de crestere economica, de macrostabilitate dar nu stiti cum stam cu artimetica elementara. Dati in media inregistrarile din sedinta cu toata liota de parveniti, pardon participanti, care asista la gogomaniile unei turme care distruge Romania. Nu uitati a spus si subliniat, sa ne bagam mintile in cap! Zero virgula 16 bani pe litru!!!!!!!?????? Dati pe toate canalele media aceasta enormitate si cu lista tuturor participantilor. Nu de alta, dar sa stie lumea, mai cu seama ai lor, cine ne hotaraste soarta. Marian

  raspunde comentariului
 • nick

  31 august 2017 16:54

  De la actiunile la purtator ale lui Dragnea,la veniturile in plic ale lui Tudose .In filmele politiste daca vrei sa afli mai multe urmareste banii sau femeia!

  raspunde comentariului
 • spartacus

  31 august 2017 15:16

  pt " CEL PUTIN CIUDAT". AI DREPTATE ! ACEST PSD SI GUVERNUL SAU AR TREBUI SCOSI IN AFARA LEGII . AU ATENTAT LA SIGURANTA STATULUI INDATORAND-O INUTIL CU BOARFELE LOR DE PENSIONARI SI PENSII SPECIALE. NE INTREBAM CE ***** DE POLITICIENI VOR COMBATE ACEASTA STARE DE LUCRURI CU CURAJ CA SA COMBATA ABROGAREA LEGILOR CU PENSII SPECIALE SI TOATE FARADELEGILE ?

  raspunde comentariului
 • spartacus

  31 august 2017 15:16

  pt " CEL PUTIN CIUDAT". AI DREPTATE ! ACEST PSD SI GUVERNUL SAU AR TREBUI SCOSI IN AFARA LEGII . AU ATENTAT LA SIGURANTA STATULUI INDATORAND-O INUTIL CU BOARFELE LOR DE PENSIONARI SI PENSII SPECIALE. NE INTREBAM CE ***** DE POLITICIENI VOR COMBATE ACEASTA STARE DE LUCRURI CU CURAJ CA SA COMBATA ABROGAREA LEGILOR CU PENSII SPECIALE SI TOATE FARADELEGILE ?

  raspunde comentariului
  • Cassius

   31 august 2017 16:04

   Bei "sparata,ka,kus" prostovane, afla, si pe aceasta cale, nestimata babataie de ma-ta este o super boar,fa pentru ca te-a adus pe lume in loc sa te ka.ce.la gard, ra.ha.t cu motz, DOBITOC cu litere mari ce te afli ...

   raspunde comentariului
 • spartacus

  31 august 2017 15:00

  in sfarsit sunt de acord cu un psd-ist !!! bancile sunt un dezastru ! mai lasati-ma cu platile pe card , au in spatele lor doar comisioane si economii pt ei bancherii!! pt ce trebuie sa stea banii nostrii la jigodiile astea de bancheri la care marele nostru guvernator de balta dulce pe nume isarescu nu face nimic impotriva lor , nu ne protejeaza cu nimic imputitul asta de oltean securist . oricum si tudose doar trambiteaza , nu se va intampla nimic pt ca bancile au corupt toti politicienii , parlamentari din comisii de specialialitate , pe oricine care putea sa puna umarul la consolidarea puterii lor. duceti-va ***** de canalii ,cu totii de la psd. alde, pnl,udmr etc

  raspunde comentariului
 • Elena .M.

  31 august 2017 14:54

  Prin anul 2008 s-a dat un OUG și tot omu era obligat să își primească salariul numai pe card. În scurt timp OUG cu pricina a fost declarat neconstituțional. Motivul - băncile îți luau comision din banii de pe card, deci inclusiv din salariu, comision pe care angajatorul nu ți-l acoperea. Consecința era diminuarea salariului în mod nejustificat ceea ce era o ilegalitate, mai exact se încălca codul muncii și dreptul la proprietate privată conform art. 44 din Constituție, deoarece salariul este un bun în proprietate privată și nimeni nu îl poate expropria fie și parțial. Așa că, în prezent,cine vrea salariul în plic poate să îl ia fără probleme, iar cine vrea pe card, n-are decât. Cât despre bănci achiezez _ sunt niște tâlhari. Și Guvernul la fel.

  raspunde comentariului
 • Petreus

  31 august 2017 13:51

  Cardurile is pentru prosti.Eu stau si cu 20 min la coada mai mult pana isi baga babele pinu pana gaseste babele numerele pana ma pupa babele in chuur ,stai ca nu face legatura cu banca pissda mama,scoate cartonu baga din nou iar tasteaza baba gresit nici nu stie baba ca ai mai ia 1 leu comision da baba are 200 pe card sa ia bulion.Odata am avut 7 babe la coaada calculati cam 20 min lpus fata de chash..Sa dea sanatate la toti aia care fura la bancomat!

  raspunde comentariului
 • Julius-Viorel Jancu

  31 august 2017 12:31

  Eu platesc la banca 6,80 Euro pe luna pentru toate serviciile financiare pe care mi le face banca. Nu stiu cum este in Romania dar aici, daca nu platesti aceasta taxa bancara, banca inchide imediat contul si te instiinteaza prin scrisoare. Este cam ciudat ce este acolo ! In alte tari salariile se platesc numai pe cont la banca ! Bani in plic nu-ti da aici nimeni !

  raspunde comentariului
 • Laur22

  31 august 2017 12:00

  Nu vi s-a intamplat si voua ?Am avut ultima leafa intrega plus ceva din precedenta la utimul loc de munca pe care l-am avut in Romania si in 3 ani a trebui sa vin cu bani de acasa ca inchid contul.Shi leafa nu a fost mica.Shit totusi de ca sa platesc taxa de prost la banksteri ?Ca sa aibe hastagii bani din ce sa reziste ?Hai sictir si la munca.PS am peste 100.000 USD depozite bancare la banci in alte tzari, la banci unde bani mei imi produc mie dobanda si unde eu nu trebue sa platesc taxa de prost si comsion de fraier asa cum ma vrezti voi sa ma condamnatzi sa platesc la banksterii vostri din Romania Cat despre canalistii vostri cu nu poate exista o asemnea chestiune MANCATZI ***** exact asta ni s-a intamplat mie personal .Si inca ceva atunci cand itzi incasezi lefa pe card nu tu alegi banca ci angajatorul care tzi-l deschide ca sa itzi faca plata, as ca cacatul pe care il mestecatzi voi cu există bănci, în zilele noastre, mai mici, mai inovative, care au produse absolut gratuite nu se aplica de faot la majoritatea populatzie care ESTE OBLIGATA PRIN LEGE sa isi primesca lefa pe card exact la celalate banci care astept aca bandiztii la drumul mare cu comisionul ca sa-i jecmeneasca. De ce ? Deoarece asa sunt complici sfertoodctzii in "decapare" de la DNA-ul la aceasta mare excrocherie natzionala. Ca doar n-o sa fire "competrent" DNA-ul sa se ia d epeipt cu acete mega excrocherie . Cu obligarea prin lege sa platesti taxa de fraier si comisionlul de prost la marile banci din Romania pe motiv de obligativitatzii a "patzii pe card" Excrocherie in favoare si profit pentru bancile alea care nu sunt mici si inovative shi de aceea ii belesesc pe romani.Altmiteri despre cat de ruptzi de realitate sunetzi se vede cu usurintza din nazbatia adresata eventualului consumator de carduri bancare Nu are decât să facă un studiu de piaă i să vadă care este banca la care comisioanele-i convin cel mai mult. hahahahahahahaSA FACA UN STUDIU DE PIATZA PE CE CARD A DECIS FIRMA LUI SA II PUNA BANII PE CARD, DAAAA.Hai sictir mai hastah scarbos

  raspunde comentariului
 • Misu

  31 august 2017 11:19

  HALAL PRIM MINISTRU MAI AVEM!

  raspunde comentariului
  • satul de asa guvern

   31 august 2017 16:35

   Cel pe care il meritam cu asa alegatori.... Din grotele preistoriei.

   raspunde comentariului
 • Alex

  31 august 2017 10:02

  Atitudinea domnului Tudose, fata de folosirea cardului , este bizara. Exista banci in Romania, care nu i-au comision pentru banii tinuti in cont sau pentru sumele scoase de la bancomat. Pentru sumele in numerar retrase de la banca, comisioanele sint mai mari dar le plateste angajatorul.

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Care este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Cel putin ciudat

  31 august 2017 10:00

  Se intreaba cineva de ce toate aceste aparitii ale primului ministru al Romaniei sunt la televiziunea unui personaj dubios, dat in urmarire si care se sustrage urmaririi penale? Nu avem televiziune publica? Cere este legatura politicienilor din PSD cu acest personaj?

  raspunde comentariului
 • Oglinda neamului

  31 august 2017 9:36

  Romania nu va adera in randul statelor civilizate cata vreme e condusa de puscariasi, penali ori oameni stopati evolutiv.

  raspunde comentariului
 • moshu49

  31 august 2017 9:35

  nu mai știu cum e cu salariul, dar pensia pot s-o țin pe card, prim-menestrelule?

  raspunde comentariului
 • Ghita Bizonu'

  31 august 2017 9:33

  cum ctiva ani aveam un cont "uitat" la BCR. Mic - 400 lei. La un momnt dt m avut nvoie de bani .... am retras si dup plata comisionelor am mai primit 360 lei. Asta mie mi s pare JAF. Asa cum nu inteleg de ce trebuie sa platesc pnelitate fiindca imi retrg ban ii d la banca . Ma rog lui Adrian Vasilescu , fosila UT cist , i8 se pre norml . Lui Cit6a la fel. Insa adevarul este c bancile si bancherii sunt suti de buzunare cu voi de la lege!

  raspunde comentariului
 • escobar

  31 august 2017 9:30

  "TAXA PE STALP BANCARA" este noua "idee" VECHE a socialistilor....EXACT ca si Ponta dupa scaderea TVA la alimente,DISPERAT ca NU mai are bani la buget a "introdus" SUPRAACCIZA la carburantiTAXA pe STALPMARIRE accize....desi "calcule matematice" arata CLAR ca aceste "masuri" NU duc la cresteri ale incasarilor,ci chiar la SCADEREA lor,pesedistii au NEVOIE de "calcule TEORETICE" prin care sa ACOPERE MINCIUNA raportarilor ulterioare de CRESTERE MONDIALA a ECONOMIEI...."taxa pe stalp" s-a dovedit DEZASTRUOASA,motiv pentru care NICIODATA NU a avut "norme de aplicare" fiecare PLATIND dupa cum a "crezut de cuvinta"....se ajungea in situatia in care daca hidrocentralele ar fi platit pe "suprafata de apa a lacurilor de acumulare" ar fi "produs" cel mai scump curent electric....la fel firmele cele mai "dezvoltate" cu "drumuri-platforme etc." ar fi "clacat" fiind NET dezavantajate economic fata de "darapanaturi"....acum TAXA PE ACTIVELE bancilor va produce "acelasi efect devastator" ECONOMIC.....toate aceste masuri au fost "copiate de Voinea" de la POLONEZI,inclusiv taxa pe piscina,NECORELAND insa "realitatea" total diferita din cele doua tari ....in Polonia in ZECE ani au intrat in INSOLVENTA tot atatea firme cate intr-un AN in Romania.....polonezii,inzestrati cu "spiritul comercial evreiesc" au fost INAINTE de 1989 "carausi si comercianti" la NEGRU pe "traseul Polonia-Turcia" dus-intors....mai mult si-au DEZVOLTAT "micile intreprinderi" pe sistemul "turcesc" dar FIABILE,ajungand sa exporte in Romania chiar si pamant de flori-sunt ZECI de produse poloneze in marketuri si NIMIC romanesc "competitiv" ca pret....iar daca in ROU sunt competitive,in VEST sunt si mai "competitive"....ROU cu 48 procente populatie in RURAL si JUMATATE=4,6 mil.angajati PLECATI din TARA din TOTAL ANGAJATII=9,2 mil.RAPORTATI de INS,NU pot aduce VENITURI BUGETARE decat EXACT de 32 procente din PIB....realitatea SOMAJULUI la TINERI de 25 procente este de fapt cea REALA si la TOTAL unde "raportarea se face la 9,2 mil.....iar "realitatea este si mai CRUNTA=la tara SOMAJUL este intre 50 si 90 procente,conform "studiu Lazaroiu"....ori TOTI acesti "nepastuiti" ai soartei sunt ULTRALOVITI de "masurile" pesediste DISPERATE....ce au dat cu o mana iau INZECIT cu DOUA....cum traieste oare "matusa VARVARA" din filmul englezesc cu printul Charles...ZERO LEI,FARA LUMINA,FARA TELEFON de fapt ca "R.Crusoe=celebrul refugiat pe o insula" dar "calduroasa"!!!

  raspunde comentariului
 • cristi

  31 august 2017 8:57

  Intereseaza doar propria prosperitate si nimic altceva. Ce vinde PSD este numai circ.

  raspunde comentariului
 • Gheorghe Paraschiv

  31 august 2017 8:43

  Oferta speciala lucru acasa cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email paraschiv_ghrghyahoo.com

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design