10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPonta: Antonescu, de acord cu înfiinţarea comisiei de anchetă Călăraşi

Ponta: Antonescu, de acord cu înfiinţarea comisiei de anchetă Călăraşi

Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că PNL este de acord cu înfiinţarea unei comisii de anchetă în ceea ce priveşte retrocedările agricole din judeţul Călăraşi, transmite Mediafax.

Ponta a avut o discuţie telefonică, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Citeşte şi: Ponta anunţă a doua comisie de anchetă în “cazul Călăraşi”

Premierul afirmase, anterior, că a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în “cazul Călăraşi”, deoarece comisia de la Senat are o altă misiune, respectiv analiza activităţii CEC Bank.

Citeşte şi: Ce nu a lămurit Ioana Băsescu în scandalul creditului luat de la CEC

“Mi-au spus liderii de grup PSD, şi de la PNL, şi de la PC că lucrează la formarea unei comisii comune. (…) Liderii de grup vor să propună o comisie a Camerei Deputaţilor şi Senatului care să ancheteze activitatea tuturor acelor persoane angajate în instituţiile publice legată de afacerea de la Călăraşi”, a spus Ponta.
 
 
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă