Polițistul Godină, devenit celebru pe Facebook, a anunțat că demisionează. Cu cine a intrat în conflict

de Mihai Diac , 17 februarie 2016 - stire actualizata la ora 10:11, 17 februarie 2016
Foto: Facebook

Polițistul Marian Godină, devenit foarte popular prin postările sale amuzante de pe Facebook, a anunțat că își dă demisia.

Marian Godină este agent al Poliției Rutiere. El a anunțat că își dă demisia din cauza unui conflict cu șoferul unei mașini pe care o oprise în trafic.

"Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic. Urasc politia Brasov si toti sefii ce o conduc. Voi, militienilor, ati reusit. Imi voi da azi demisia", a scris Marian Godină pe contul său de Facebook.

Luni, polițistul anunțase că are probleme cu șefii lui, după ce a oprit pentru control un autoturism. Polițistul l-a anunțat pe șofer că n-a acordat prioritate unui pieton. Alături de șofer, în mașina oprită se afla o femeie care a încercat să-l intimideze pe polițist, avertizându-l că ea este "directoarea Crucii Roșii Brașov".

Deținătoarea acestei funcții este Luana Minea, care deține și funcția de consilier județean din partea PSD. Ea a recunoscut că se afla în mașină, dar a susținut că polițistul nu s-a prezentat și a fost arogant.

Comentarii

  • Tabita

    17 februarie 2016 10:56

    Acum! Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email tabita_podeayahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design