Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste câteva zile vor fi anunțați oficial adjuncții procurorului general. Ce spune Augustin Lazăr

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat marţi că propunerile pentru viitorii procurori adjuncţi ai Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor fi făcute în următoarele zile, de către Ministerul Justiţiei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2016 - 16:44

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat marţi că propunerile pentru viitorii procurori adjuncţi ai Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor fi făcute în următoarele zile, de către Ministerul Justiţiei, informează News.ro.

"Este o procedură care se desfăşoară la Ministerul Justiţiei şi cred că în câteva zile veţi avea date suplimentare în legătură cu evoluţia procesului”, a spus Augustin Lazăr, după şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii, cu referire la o posibilă propunere de numire a lui Bogdan Licu în funcţia de că procuror general adjunct şi a Laurei Oprean ca prim-adjunct al procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 
 
Adjuncţii procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie trebuie să fie numiţi până în noiembrie, când se încheie delegarea pe funcţii a Laurei Oprean şi a lui Bogdan Licu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...