3.6 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportMirabela Amarandei: Ministrul Mircea Dumitru va reuși să își apere reputația până...

Mirabela Amarandei: Ministrul Mircea Dumitru va reuși să își apere reputația până la capăt

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului Educației, Mirabela Amarandei, și-a exprimat convingerea că ministrul Mircea Dumitru "va reuși să își apere reputația până la capăt" în scandalul privitor la relația lui cu fosta Securitate.

"Reputația se construiește greu. Sunt ani întregi de muncă, efort continuu, sacrificii pe care nu îi vede ori simte aproape nimeni, decât tu și cei apropiați. Reputația se distruge foarte ușor, înmiit mai ușor decât anii petrecuți pentru propria-ți credință.

Sunt ferm convinsă că domnul Mircea Dumitru va reuși să își apere reputația până la capăt, la fel de onest și loial adevărului cum a fost și astăzi. Tot așa cum știu că va purta până la capăt luptele în care crede.

Întâlnești în viață oameni și oameni, în experiențe personale ori profesionale. Sunt situații care îți aduc în față adevăratele caractere. Ziua de astăzi mi-a arătat, o dată în plus, motivele pentru care îl prețuiesc foarte mult pe Mircea Dumitru. Sunt valorile pe care și-a construit nu doar cariera, dar și legăturile cu oamenii de lângă el. De fapt, despre valori și principii este vorba în toată povestea asta de astăzi, din orice unghi e privită ea. Vă mulțumesc, domnule Dumitru Mircea, pentru această colaborare onorantă", a scris Mirabela Amarandei, marți seară, pe contul ei de Facebook.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă