15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportMinistrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer: Peste 19.000 de planuri de...

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer: Peste 19.000 de planuri de afaceri au fost depuse în programul Start-Up Nation. Super succes!

Peste 19.000 de planuri de afaceri au fost înregistrate în programul Start-Up Nation, din care 70% au fost depuse în ultimele cinci zile, o nouă sesiune urmând să fie programată în 2018, a declarat, luni, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, într-o conferință de presă. Potrivit ministrului, 270 de planuri de afaceri au fost înregistrate greșit. De asemenea, din totalul proiectelor depuse, 2.926 provin din București, iar 2.289 din Cluj.

"Supersucces! 

Start-Up Nation întrece orice așteptări. Astăzi, la închiderea înregistrarilor ,sistemul informatic arata că au fost depuse aproape 20 000 de planuri de afaceri. Mai precis 19 296! Este un record absolut care demostrează interesul extraordinar pentru acest program al partidului meu-PSD.

…iata cateva date la cald: în ultimele 5 minute s-au înscris nu mai putin de 216 aplicanti, adică aproape un aplicant pe secundă! În ultima oră, de la 19:00 la 20:00, au fost depuse 1403 planuri de afaceri, respectiv 23 de planuri de afaceri, în medie, pe minut. Iar sistemul informatic a funcționat impecabil!

Cel mai important lucru este că mai mult de jumătate dintre aplicanți – aproximativ 60% – sunt tineri, până la varsta de 35 de ani, cărora start-up nation le poate transforma visele în realitate. Eu, personal, voi face tot ce-mi stă in puteri ca acest lucru să se întâmple, bugetul alocat să fie utilizat 100% și să reprezinte embrionul din care se naște și se dezvoltă o nouă generație de antreprenori.

Le multumesc tuturor! În primul rând românilor care si-au luat inima-n dinți si au infiintat o companie, au crezut în program și s-au încris. Apreciez în cel mai înalt grad efortul depus de întreaga echipă a Ministerului Mediului de Afaceri, al specialiștilor implicați în implementare și al celor care au reusit performanța deosebită de asigura buna funcționare a sistemului informatic. Dar mai presus de toate mă simt onorat și mândru că am ocazia să fiu parte a unei echipe politice și guvernamentale care dezvoltă țara.

Începe etapa verificării proiectelor. Vom reusi! Sunt sigur…", a scris Laufer, pe Facebook.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă