Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh: Nu am liniște până nu pun în aplicare toate proiectele. Sunt foarte multe de implementat, iar ritmul este alert

de Roxana Petre , 17 februarie 2017 - stire actualizata la ora 20:47, 17 februarie 2017
Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh: Nu am liniște până nu pun în aplicare toate proiectele. Sunt foarte multe de implementat, iar ritmul este alert

Ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Sevil Shhaideh, susține că nu va avea liniște până când nu va pune în aplicare toate proiectele prevăzute în programul de guvernare, informează Mediafax.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, a declarat vineri, la Târgoviște, că nu va avea liniște până când nu va pune în aplicare proiectele sale de la minister.

„Eu nu am liniște până nu le pun în aplicare, sincer să vă spun. Neliniștea mi-o creez singură pentru că sunt foarte multe măsuri de implementat și ritmul de lucru este alert'', a spus Sevil Shhaideh, răspunzând unei întrebări și anume dacă în contextul recentelor manifestări de stradă va avea liniște să pună în aplicare proiectele pregătite la minister.


Citește și:  Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, despre regionalizare: Proiectul nu s-a oprit, dar este nevoie de revizuirea Constituției

Ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Sevil Shhaideh, a precizat, vineri, că proiectul privind regionalizarea nu a fost abandonat, dar pentru implementarea lui este necesar ca mai întâi să se facă o revizuire a Constituției.


Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a participat, la Târgoviște, la o întâlnire cu primarii din județ cu care a discutat despre prioritățile Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

„Am prezentat autorităților locale și invitaților Consiliului Județean Dâmbovița prioritățile Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, ne referim în principal la elementele incluse în programul de guvernare, respectiv asigurarea pachetului de servicii minime obligatorii (...). Vorbim de PNDL, care va asigura finanțarea a 5.000 de obiective la nivel național, apă, canalizare, dispensare, 2.500 de grădinițe și 2.000 de școli care necesită autorizații de funcționare'', a spus Sevil Shhaideh.

Ministrul a felicitat autoritățile locale din județ pentru proiectele pregătite. „Discuțiile au fost destul de tehnice cu toți primarii (...) cu privire la indicatori, deja la etapizări sau fazări ale unor proiecte care sunt astăzi cu fonduri europene, dar care mai au nevoie fie de completări, fie de susțineri de proiecte complementare care vor fi finanțate prin PNDL. Felicit toate autoritățile locale că au determinare și sunt foarte muncitoare ca să depună proiecte și să atragă investiții în județul Dâmbovița. Eu nu pot să sper decât că acestea se vor realiza, mai ales că avem deja o lege a bugetului promulgată, termenul în care autoritățile pot depune solicitări este de 30 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial. Așteptăm toate autoritățile să vină cu proiecte mature, serioase, astfel încât să creștem gradul de civilizație din județul dumneavoastră'', a precizat vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

 

Comentarii

 • Proasta fata de rinocer

  19 februarie 2017 17:42

  Sa ne freci suleimanu

  raspunde comentariului
 • Tanara si nelinistita Sevil

  18 februarie 2017 19:25
 • Un clujean nemultumit

  18 februarie 2017 0:23

  Ce spuneti de Teleorman?? Adica nu mai aveti liniste pana cand vedeti ca i-ati alocat Teleormanului banii cuveniti Clujului !

  raspunde comentariului
 • amicu

  18 februarie 2017 0:03

  Dar după aia se liniștește. Poate avem noroc și se liniștește mai devreme.

  raspunde comentariului
 • Marian

  17 februarie 2017 21:13

  Ha,ha....nici nu poti dormi de atatea proiecte! Sunteti atat de penibili! Daca erai Prim Ministru,deja erai epuizata de atata treaba bine ca nu ai fost acceptata,altfel,mureai de epuizare!

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design